HONDARRIBIA HONDOA JOTA

Ez da Hondarribia Futbol Elkartearen denboraldi hoberena, aurrekoan urtean ere sufritu zuten, baina ez dirudi aurreko urteko erreakzioa iritsiko denik.

Larunbatean Hernani Futbol Taldearen zelaia bisitatzen zuten hondarribiarrek, sailkapeneko laugarrena, oso arerio gogorra eta euren maisutasuna hasieratik erakutsi zuten. Lehen zati osoan zehar hernaniarrak norgehiagokako jaun eta jabe izan ziren eta atsedenaldira 3-0ekoarekin iritsi zen. Bigarren zatian ordea, Hondarribiak aldea murriztu zuen penalti baten bidez. Bazirudien beste portaera batekin atera zirela zelaira, baina penaltia sartu eta hiru minututara etxeko taldeak laugarren gola eskuratu zuen, neurketa guztiz itxiz. Bostgarren gola 85.mintuan iritsi zen eta honekin, partiduaren amaiera.

Neurketa honen ondoren, Hondarribia Futbol Elkarteak hirunaka batu beharko du jeitsiera postuak ekiditeko. Esan bezala, 10 puntuko desabantailari aurre egin beharko diote, lortutakoak baino bi puntu gehiago hain zuzen. Norgehiagokaz norgehiakoa batzen joan beharko dira hondarribitarrak eta gainditu beharreko lehen oztopoa Mutriku izango da.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...