Hondarribiak irabazi du Ohorezko Erregionaleko derbia

Balio handiko hiru puntu eskuratu ditu Hondarribiak, denboraldiko partida berezienean. Real Union Bren kontrako derbi bidasoarra irabazi du Hondartza futbol zelaian. Filial txuribeltza indartsu hasi den arren, berdeak izan dira nagusi lehen zatian zehar. Geldikako jokaldietan sortu dute arriskurik handiena. Korner batean sartu dute, hain zuzen ere, lehenengo gola, 20.minutua bete aurretik.

Bigarren zatian irundarren jokoak hobera egin du, eta neurketa orekatu egin da. Hondarribiak lehiari eta borrokarako gaitasunari esker eutsi dio. Behar izan duenean jokoa oztopatzen eta mantsotzen ere asmatu du. 83.minutuan, bigarren golarekin norgehiagoka erabaki du. Urrats handia eman du Hondarribiak denboraldiko laugarren garaipenarekin. Baina mailari eusteko lan handia egin beharko du oraindik.

IRUNGO UDALAK 534.000 EURO BIDERATUKO DITU STADIUM GALEN HOBEKUNTZAK EGITEKO

Irisgarritasun neurriak betetzeko igogailua instalatzeko eta berdegunea berritzeko inbertsioak aurreikusi ditu

Maiatzeko udal osoko bilkuran...

OSASUNAK UDAKO FUTBOL CAMPUSA EGINEN DU DONEZTEBEN

4 eta 14 urte bitarteko haurrek hartzen ahalko dute parte ekainaren 24tik 27ra eginen den topaketan

Osasunak udako futbol campusa antolatu du Donezteben,...

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan

Real Unión Roca:...

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN PONFERRADINAREN KONTRA

Talde txuribeltzak 2-1 galdu zuen Ponferradan eta orain, azken bi jardunaldiak gelditzen zaizkio maila mantentzeko helburua lortzeko