Hutsean amaitu da finalerdietako joanekoa Stadium Galen

REAL UNION: Tena, Azkoiti, Ekhi, Aimar, Escoruela (Esnaola, 60), Rodellar, Hernaez, Juan (Ozkoidi, 70'), Arriaga, Capelete, Mujika (Thaylor, 60').

ATLéTICO SAGUNTINO: Marcos, Adrián, Rafa, Marc, Miguel ángel, Felip, Loren, Navarro (Vidal, 46'), Keita (Lois, 61'), Gámez, Néstor (Esteve, 76').

EPAILEA: Gómez Luque. Txartel horiak: Rodellar, Ekhi, Juan, Thaylor (Real Union); Lois (Atlético Saguntino). Real Unioneko Asier Santana (entrenatzailea) eta Iñaki Goikoetxea (bigarren entrenatzailea) kanporatu ditu.

Real Unionek ez dio joanekoa etxean jokatzeari abantailarik atera. Itzulikoan, golaren bila irten beharko du Sagunton, Federazio Kopako finalerako txartela lortzeko. Stadium Galeko lehian, gola lortzetik gertuago egon da Atlético Saguntino. Hasieratik estutu du, eta abagune argiak eduki ditu lehen zatian. Neurri handi batean, txuribeltzen defentsako akatsen ondorioz. Aukera onena, Lorenek 30.minutuan egindako burukada izan da, langan jo baitu.

Bigarren zatian pixka bat oldarkorrago irten da Real Union, baina ez du arrisku handirik sortu. Arriagak aukera ona eduki du 77.minutuan, Thaylorren pasea jaso ondoren. Atezainak ekidin du gola, ordea. Luzapenean, Aimar Sagastibeltzak izan du azken abagunea, Arriagak ateratako falta batean. Gora ihes egin dio burukadak, eta hutsean amaitu da norgehiagoka. Golik jaso ez izana da Real Unionen aldeko puntu bakarra.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...