Igoera lortzeko lehian izango dira Super Amara BATeko neskak

Estatuko Lehen Mailako Ligako lehen jardunaldia izan dute larunbatean Super Amara BATeko talde nagusiek. Neskak etxetik hurbil aritu ziren larunbatean, Durangon, eta pauso handia eman zuten  Ohorezko Mailara igotzeko azken lehian izateko. Lesioek baldintzatutako talde gaztearekin, lan saio bikaina osatu zuten neskek. Jardunaldia irabazi zuten 212,5 punturekin, Bidezabalen, Burgosen eta Monzonen aurretik. Zazpi garaipen, hamar bigarren postu eta lau hirugarren lortu zituen BATek. Erregulartasuna izan zen nesken ezaugarri. Lortutako emaitzaren ondoren, ekainaren 11n Ohorezko Mailara igotzeko lehian egoteko aukera eskura dute neskek. Horretarako, aski izango dute maiatzaren 21eko bigarren jardunaldian huts egite larririk ez egitearekin.

BATeko mutilek, ordea, zail izango dute jaitsiera ekiditeko lehiatik libratzea. Laugarren izan ziren lehen jardunaldian, Huescako Monzonen. Hutsune ugari izan zituen taldeak, lesioak, ikasketak edo lan arloko arrazoiak direla eta. Atletismo Numantino, Monzon eta Intec Zoiti aurretik izan zituen talde bidasoarrak. Bi garaipen lortu zituzten mutilek, bigarren postu bat, eta bederatzi hirugarren. Ekainaren 11ko azken jardunaldian mailari eustea izango da mutilen helburua.

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...

ALEJANDRO ESTEBAN ETA UNAX ERASO LAUGARREN ETA HAMARGARREN ESPAINIAKO JAURTIKETA LUZEKO TXAPELKETAN

Estebanek xabalina-jaurtiketan lortu zuen laugarren postua eta Erasok hamargarren mailu-jaurtiketan

Espainiako Neguko Jaurtiketa Luzeko Txapelketa...

AIMAR OTXOTEKOK IRABAZI DU LESAKAKO V MENDI LASTERKETA

Lesakarrak 2019ko lehen edizioko errekorra hautsi zuen, ordubete eta hamar minutuan osatuz 14 kilometroko ibilbidea

Aimar Otxoteko Larrarte...

CARLA MARTINEZEK ETA LAIA OLASCOAGAK URREZKO ETA BRONTZEZKO DOMINAK ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO 20 URTEZ AZPIKO TXAPELKETAN

Horiez gain, BATeko bertze zazpi atletek hartu dute parte Espainiako Txapelketan

Bidasoa Atletiko Taldeak parte hartze handia izan du...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO MASTERRAK URREZKO LAU DOMINA ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Hauez gain, 16 urtez azpiko hiru atleta aritu dira txapelketa berean lehian estreinakoz

Donostian ospatu zen Espainiako Pista Estaliko Master...