Igoera lortzeko lehian izango dira Super Amara BATeko neskak

Estatuko Lehen Mailako Ligako lehen jardunaldia izan dute larunbatean Super Amara BATeko talde nagusiek. Neskak etxetik hurbil aritu ziren larunbatean, Durangon, eta pauso handia eman zuten  Ohorezko Mailara igotzeko azken lehian izateko. Lesioek baldintzatutako talde gaztearekin, lan saio bikaina osatu zuten neskek. Jardunaldia irabazi zuten 212,5 punturekin, Bidezabalen, Burgosen eta Monzonen aurretik. Zazpi garaipen, hamar bigarren postu eta lau hirugarren lortu zituen BATek. Erregulartasuna izan zen nesken ezaugarri. Lortutako emaitzaren ondoren, ekainaren 11n Ohorezko Mailara igotzeko lehian egoteko aukera eskura dute neskek. Horretarako, aski izango dute maiatzaren 21eko bigarren jardunaldian huts egite larririk ez egitearekin.

BATeko mutilek, ordea, zail izango dute jaitsiera ekiditeko lehiatik libratzea. Laugarren izan ziren lehen jardunaldian, Huescako Monzonen. Hutsune ugari izan zituen taldeak, lesioak, ikasketak edo lan arloko arrazoiak direla eta. Atletismo Numantino, Monzon eta Intec Zoiti aurretik izan zituen talde bidasoarrak. Bi garaipen lortu zituzten mutilek, bigarren postu bat, eta bederatzi hirugarren. Ekainaren 11ko azken jardunaldian mailari eustea izango da mutilen helburua.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...