IKER IBARGURENEK ZILARREZKO DOMINA ESKURATU ZUEN IRAUPEN LUZEKO EUSKADIKO TXAPELKETAN

Bidasoa Atletiko Taldeko lasterkari gazteak bigarren postuan bukatu zuen 3.000 metroko proba.

Iraupen Luzeko Euskadiko Txapelketa jokatu da asteburu honetan eta Bidasoa Atletiko Taldeko hiru lasterkarik bertan parte hartu zuten. Jardunaldiak 3.000, 5.000 eta 10.000 probak jaso zituen, 10.000koan ezik, Bidasoa Atletiko Taldeko lasterkariak gainontzeko probetan parte hartu zuten. Garaikurretik hurbilena Iker Ibarguren geratu zen, bigarren postuan bukatu zuen 3.000 metroko proba.

9’37’’64-ko denborarekin, Iker Ibargurenek Mikel Aramendiren aurretik bukatu zuen. Denbora hori ez zen nahikoa izan Martin Iriondo garaitzeko, lehenak zazpi segunduko abantaila atera zion Ibargureni.

Unax Aranburu Ibargurenen proba berean lehiatu zen, 3.000 metroetan, eta bere marka pertsonala ontzea erdietsi zuen. Aranburuk proba 10’03’’96 denboran bukatu zen.

Azkenik, Julen Casadok 18 urtez azpiko 5.000 metroko proban, seigarren postuan bukatu zuen. Honek ere, Aranbururen antzera, marka pertsonala gainditu zuen. 17’55’’06-ko marka erdietsi zuen.

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...