JIPOIA TAXOAREN

Real Unionek burua altxatu gabe jarraitzen du, larunbatean 4-2 galdu zuen Osasuna Promesasen aurka eta jada denboraldia dexente zaildu zaio talde txuribeltzari

Jokoan jarri diren hamabost puntuetatik bi soilik eskuratu ditu Real Unionek eta jada denboraldia berriro ere 2.B mailan mantentzeko helburua hartzen ari da. Alberto Iturralderen taldeak enboraldi honetan garaipenaren zaporea ez du dastatu eta hori gutxi balitz, larunbat honetan porrot mingarria jasan zuen Taxoaren.

Bi taldeak erritmo handiarekin irten ziren futbol zelaira, lehen minutuetan Real Unionek kudeatu zuen baloiaren jabetza, baina arrisku handirik gabe ez zuten Osasuna Promesasen atea ikutu. Bai ordea talde iruindarrak, atsedenaldira 3-0ekoarekin joan baitziren. Barberok, Marcos Mendesek eta Calvillok aurreratu zituzten etxeko taldea eta lehen zatian neurketa sententziatu zuten.

Bigarren zatiaren hasieran gainera Barberok Osasuna Promesasen laugarren gola sartu zuen. Real Union etsita zegoen, baina markagailuan hurbiltzea lortu zuen Galanen bi golen bitartez. Lehena penaltiz iritsi zen, eta bigarrena areaz kanpoko jaurtiketa bikain batean. Esan bezala, azken emaitza 4-2koa izan zen, kaxkar beste behin Real Union.

Asko zaildu du denboraldia Real Unionek, bi punturekin sailkapeneko 18.postuan kokatuta daude eta datorren larunbatean 16:00tan Getxoko Arenas jasoko dute Stadium Galen. Bai ala bai, garaipena behar du talde honek denboraldia beste modu batera ikusteko eta pixkanaka gorako bidea hartzeko.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...