JONE ZABALETAK ETA UNAI ARROYOK IRABAZI ZUTEN GABONETAKO KROSA

Zabaletak probaren errekorra egin zuen eta Arroyok pasa den urteko zapore gazi-gozoa kendu zuen

Bidasoa Atletiko Taldeak bederatzigarren aldiz ospatu zuen pasa den asteburuan Gabonetako Krosa. Guztira 601 helduk eta 476 haurrek hartu zuten parte eta giro ederrean iragan zen arratsaldea. Gainera, helburu solidarioa duen proba izanda, 867 euro bildu zituzten “Mi Dulce Guerrero” 1 mailako diabetesa duten haurren elkartearentzat.

Helduen kasuan, Jone Zabaleta azpeitiarra eta Unai Arroyo izan ziren garaileak. Zabaletari dagokionez, probaren errekorra egin zuen lasterkariak. 17:02 minutuetan osatu zuen ibilbidea, Sara Villasanten marka hautsiz. Bere gibeletik Betty Urruty (17:14) eta Ane Zabala (17:45) sailkatu ziren. Unai Arroyok berriz, pasa den urteko bigarren postua hobetu zuen. Bertze urte batez Pierre Urrutyrekin lehiatu zuen garaipena, baina oraingo honetan Arroyo nagusitu zen 15:01eko denborarekin. Urruty 15:03ko denborarekin bigarren sailkatu zen eta hirugarren postuan, Joseba Olaetxea (15:04).

Aurten infantil mailako lasterketan Bikendi Aizpiolearen omenezko sari berezia eskaini zuten, eta Paula Crespo (20:36) eta Jon Andiano (19:10) izan ziren honen irabazleak. Azkenik, kuadrilen arteko sailkapenean, IRUNING 1 taldea izan zen garailea (Carol Donoso, Yolanda Fernandez, Oihana Elortegui eta Cristina Martin). Gizonetan, El acuerdo Vasco-Landes-ek irabazi zuen (Pierre Urruty, Jean Nicolas Labeyrue, Aurelien Daugreilh eta Florian Ronzier). Kuadrila mistoetan, RJ TEAMek eskuratu zuen garaipena (Joseba Larzabal, Asier Fernandez, Mikel Aguirrebeña eta Ane Zabala).

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...