Lider zena mendean hartu du Real Unionek

REAL UNION: Tena, Gorosabel, Aimar, Esnaola, Ekhi, Alonso, Arriaga (Hernáez, 61'), Mujika (Ozkoidi, 68'), Capelete (Rodellar, 77'), Galán.

LEIOA: Iturrioz, Aldalur, Vega, Arregi, Cordoba, Unda (Xesc, 71'), Polanco, Capo, Silas, Sota, Jorge.

GOLAK: 1-0: Capelete (26'). 1-1: Arregi (39'). 2-1: Capelete (63').

EPAILEA: Rodríguez García. Txartel horiak: Alonso, Galán, Capelete (Real Union); Aldalur, Cordoba, Jorge (Leioa).

Konfiantza hartzeko moduko garaipena lortu du Real Unionek, Leioaren aurka, Stadium Galen. Sailkapenaren buruan zegoen talde bizkaitarra jardunaldiaren hasieran, baina ezin izan du Galen punturik atera. Neurketa ona osatu du, beste behin ere, Asier Santanaren taldeak. Defentsan serio ibili da, eta baliabide sorta erakutsi du erasoan. Golari dagokionez, Mario Capelete izan da protagonista, biak sartu baititu. Nabarmentzeko moduko partida egin du harrobiko jokalariak. 26.minutuan eman dio abantaila etxeko taldeari, Mujikaren pasea jaso, eta atezainaren aurkako buruz-burukoa bikain borobilduta. Lehen zatia amaitu aurretik, ordea, banakoa sartu du Arregik buruz, korner batean, Tenaren huts baten ondoren.

Bigarren zatiaren hasieratik, garaipenaren bila ahalegintzeko asmoa erakutsi du Unionek. Jaurtiketa on bana egin dute Galanek, Alonso eta Arriagak. Leioak ere abisuren bat eman du, Silasen kontraeraso bizkor batekin, batez ere. 63.minutuan, Urkizu arean sartu da, Mariori eman dio baloia, eta irundarrak zutoinaren ondora bidali du baloia (2-1). Golaren ondoren Leioak eskuratu du baloia, eta txuribeltzak estutzea lortu du. Ondo eutsi diete, hala ere, bizkaitarren ahaleginei. Hiru puntu gehiago bilduta, momentu honetan lider den Rayo Majadahondak baino puntu bakar bat gutxiago du Real Unionek.

IRUNGO UDALAK 534.000 EURO BIDERATUKO DITU STADIUM GALEN HOBEKUNTZAK EGITEKO

Irisgarritasun neurriak betetzeko igogailua instalatzeko eta berdegunea berritzeko inbertsioak aurreikusi ditu

Maiatzeko udal osoko bilkuran...

OSASUNAK UDAKO FUTBOL CAMPUSA EGINEN DU DONEZTEBEN

4 eta 14 urte bitarteko haurrek hartzen ahalko dute parte ekainaren 24tik 27ra eginen den topaketan

Osasunak udako futbol campusa antolatu du Donezteben,...

FRAN JUSTO: “BIHAR IRABAZI NAHI DUGU AITZINERA PAUSU GARRANTZITSUA IZANEN DELAKO”

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua jokatuko du bihar, azkena etxean, Fuenlabradaren kontra

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua...

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan