Liderra mendean hartu du Real Union Bk

Ligako bigarren itzuli bikaina egiten ari da Real Union B. Urtarrilean urrun zituen Ohorezko Erregionaleko sailkapeneko lehen tokiak, baina pixkanaka hurbildu da filiala, eta amesteko aukera ere badauka orain. Hirugarren tokian daude txuribeltzak. Bi puntu gehiago ditu Tolosak, eta bost gehiago Anaitasunak.

Liderra menderatu zuen Union Bk larunbatean Stadium Galen, 4-1. Azkoitiko taldeak sartu zuen lehen gola, 3.minutuan, penaltiz. Lehen zatia amaitu aurretik, ordea, markagailua irauli zuten txuribeltzek, Olaziregik estrategia jokaldi batean, eta Ionutek penaltiz sartutako golei esker. Baina 40.minututik aurrera, hamar jokalarirekin aritu behar izan zuen Real Union Bk.

Abantailari eusteko ahalegin handia egin zuen, estu hartu baitzuen Anaitasunak momentu batzuetan. Baina Omarrek buruz sartutako golari esker arnasa hartu zuten etxekoek, eta kontraeraso batean Liherrek laugarrena egin zuenean, garaipena ospatu ahal izan zuten. Sei jardunaldi gelditzen dira, eta Tolosak Galen jokatu behar du oraindik.

Oñatin galdu du Hondarribiak

Hondarribia Futbol Elkarteak Aloña Mendiren etxean galdu zuen igande arratsaldean, 3-0. Urrun dituzte berdeek jaitsiera postuak, baina bost porrot daramatzate jada segidan. Bolada txarra eten beharko du Hondarribiak lehenbailehen, beste behin ere sufritzen amaitu nahi ez baldin badu. Asteburuan Elgoibar hartuko du Hondartzan.

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...

REAL UNIONEK CORNELLA GARAITU ZUEN GALEN

Alex Cerdák sartutako golari esker, hiru puntuak etxean gelditu ziren

Urtarriletik garaipenik batu gabe egon ondotik, Real Unionek Cornella garaitu...

FRAN JUSTO: “ERRONKA ZAILA DA BAINA PREST NAGO”

Entrenatzaile galiziarra bueltan da Galen eta Cornellari aurre egiteko beharreko kirol prestaketak, baita emozionalak ere, egiten ari da Real...