Ligarako azken prestaketetan dabil Super Amara BAT

Estatuko Lehen Mailako Ligako lehiari ekin aurretik, taldekako Euskadiko Txapelketan parte hartu zuten Super Amara BATeko taldeek asteburuan, Donostian. Mutilak podiumeko bigarren tokira igo ziren, Real Sociedad-en atzetik. Neskak hirugarren izan ziren.

Bost garaipen lortu zituzten mutilek: Joxe Mari Pesok 800 metroko lasterketan (2:01), Mikel Camponek pertika jauzian (4.70), Yeray Solisek xabalina jaurtiketan (54.77), Leo Romerok 5 kilometroko ibilketa proban (24.31), eta 4X100 erreleboetako taldeak (Josu Gonzalez, Mikel Campon, Gaizka Ormazabal eta Andoni Eizagirre).

Neskek hirugarren postuan amaitu zuten Euskadiko Txapelketa, Atlético San Sebastian-en eta Bidezabalen atzetik. Lau garaipen erdietsi zituzten: Ana Gomezek ehun metroko lasterketan (12.70), Malen Ruiz de Azuak pertika jauzian (3.90), Teresa Errandoneak luzeera jauzian (5.80), eta Garazi Castañaresek mailu jaurtiketan (50.75).

Ligako lehen hitzordua izango dute asteburuan

Asteburuan estatuko ligetako lehen jardunaldia izango dute BATeko taldeek. Lehen mailan ariko dira biak. Neskak etxetik hurbil hasiko dira, Durangon. Irabaztea izango dute helburu. Mutilak Monzonen ariko dira (Huesca), eta bigarren, hirugarren edo laugarren posturako lehian egotea espero dute.

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...

ALEJANDRO ESTEBAN ETA UNAX ERASO LAUGARREN ETA HAMARGARREN ESPAINIAKO JAURTIKETA LUZEKO TXAPELKETAN

Estebanek xabalina-jaurtiketan lortu zuen laugarren postua eta Erasok hamargarren mailu-jaurtiketan

Espainiako Neguko Jaurtiketa Luzeko Txapelketa...

AIMAR OTXOTEKOK IRABAZI DU LESAKAKO V MENDI LASTERKETA

Lesakarrak 2019ko lehen edizioko errekorra hautsi zuen, ordubete eta hamar minutuan osatuz 14 kilometroko ibilbidea

Aimar Otxoteko Larrarte...

CARLA MARTINEZEK ETA LAIA OLASCOAGAK URREZKO ETA BRONTZEZKO DOMINAK ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO 20 URTEZ AZPIKO TXAPELKETAN

Horiez gain, BATeko bertze zazpi atletek hartu dute parte Espainiako Txapelketan

Bidasoa Atletiko Taldeak parte hartze handia izan du...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO MASTERRAK URREZKO LAU DOMINA ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Hauez gain, 16 urtez azpiko hiru atleta aritu dira txapelketa berean lehian estreinakoz

Donostian ospatu zen Espainiako Pista Estaliko Master...