MAILA PROMOZIOAN JOKATUKO DU REAL UNIONEK

Txuribeltzek Tudelanoren aurka etxeko lanak egin zituzten 1-0 garaituta, baina Getxoko Arenasek Mirandesi irabazi zionez gero, bi partiduetan mailari eusten saiatuko beharko da

Real Unionek 2.B mailan jokatzen jarraitu nahi badu promozioan Jumilla, Celta B edo Alcoyano bi neurketetan gailendu beharko da. Arerioa zein den gaur jakingo dugu, baina lan makala ez da izango, izan ere, guztiok izan nahi dute brontzezko mailaren partaide datorren urtean. Denboraldia 44 punturekin bukatu du talde txuribeltzak, eta promozio postuetan bukatu du Getxoko Arenasek Mirandes 1-0 garaitu zuelako.

Neurketari dagokionez, argi geratu zen Real Unionek bizitza jokoan zuela. Lehen minutuetatik berdegunean nagusi izan zen eta baloiaren jabetza bereganatu zuen. Hala ere, 25.minuturarte Real Union ez zen Tudelanoren atera hurbildu, geroztik hiru aukera garbi izan zituen baina denboraldi osoan zehar, aukerak gauzatzeko arazoak zituen talde txuribeltzak.

Bigarren zatia lehenaren bide beretik hasi zen, baina Real Unionek gola ahalik eta azkarren eskuratu nahi zuen. 48.minutuan bi korner atera zituen talde irundarrak, 51.minutuan Javi Martinezen jaurtiketa gutxigatik ez zen atean sartu eta azkenean, 52.minutuan Mikel Orbegozok arratsaldeko gol bakarra erdietsi zuen. Une hartan Real Union 2.B mailako taldea zen Getxoko Arenas Mirandesen aurka berdintzen baitzuen. Minutu batzuk geroago, bizkaitarrek gola sartu zuten eta azkenean promozioan jokatuko du maila. Bi neurketak 1-0ekoarekin bukatu ziren, eta orain Real Unionek bi neurketa gehiago jokatu beharko ditu.

FRAN JUSTO: “HEMENDIK AITZINERA PARTIDU GUZTIAK FINALAK IZANEN DIRA ETA EZIN DUGU DEUS ERE GORDE”

Real Unionek Unionistas de Salamanca jasoko du igandean, apirilaren 21ean, Galen 18:00etan

Real Unionek final baten moduko bertze partidu bat jokatu...

REAL UNION ROCAK HIRU PUNTUAK ESKURATU ZITUEN AZPEITIAN

1-3ko markagailuarekin txuribeltzek garaipena eskuratu zuten Garmendipen, Lagun Onak B taldearen kontra

CD Lagun Onak B: Madrazo; Arizmendi,...

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...