MALEN MARTINEZEK URREZKO DOMINA IRABAZI ZUEN 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Alazne Garridok eta Iker Arozenak bigarren postua eskuratu zuten eta Irune Muguruza eta Mario Estanga hirugarren izan ziren

Bidasoa Atletiko Taldeko kirolariak Euskadiko Pista Estaliko Absolutuan izan ziren pasa den asteburuan. Bertan, Malen Martinezek urrezko domina eskuratu zuen 60 metroko hesi lasterketan; Alazne Garridok eta Iker Arozenak zilarrezkoa irabazi zuten, 400 metroko lasterketan eta 60 metrokoan, hurrenez hurren; eta azkenik, Alazne Garridok, Irune Muguruzak eta Mario Estangak brontzezkoa eskuratu zuten, 200 metroko lasterketan, 400 metrokoan eta pertiga jauzian, hurrenez hurren.

Malen Martinez Euskadiko txapelduna izan zen 60 metroko hesi lasterketan. Denboraldi hasiera ezin hobea egiten ari da BATeko atleta eta finalerdian 8,91 segunduko denbora lortu ondotik, finalean irabazlea izan zen, 8,84ko denborarekin eta urrezko domina eskuratu zuen.

Alazne Garridok ere lan ederra egin zuen txapelketan eta 400 metroko lasterketan Zilarrezko domina eskuratu zuen, 56,32 segundu eginez eta klubeko errekorra erdietsiz. Iker Arozena ere postu berean sailkatu zen 60 metroko lasterketan. Finalerdian, 6,93 segunduko denbora lortu zuen eta finalean berriz, 6,95ekoa.

Brontzezko dominak lortu zituztenen artean, Alazne Garridoren izena aipatu behar da berriz ere. Izan ere, hirugarren postuan sailkatu zen 200 metroko lasterketan (25,49 segundu). Irune Muguruzak ere brontzeko domina eskuratu zuen 400 metroko lasterketan (56,44 segundu), eta azkenik, Mario Estanga ere hirugarren izan zen pertiga auzian (4,40 metro).

Horrez gain, Naia Llorente laugarren postuan sailkatu zen altuera auzian (1,61 metro), Rafael Caseau bostgarrena izan zen jauzi hirukoitzean (12,25 metro) eta Alaine Aguerralde ere postu berean sailkatu zen 200 metroko lasterketan (25,75 segundu).

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...