Neguko Euskadiko Txapelketa irabazi du Santiagotarrak-ek

Neguko Gipuzkoako Txapelketan garaipena lortu ondoren, Euskadiko Txapelketa ere irabazi du Santiagotarrak Kirol Elkarteko pistako sekzioak. Etxean antolatu zuen, gainera, joan den asteburuan. Larunbaterako jarri zuen hitzordua, baina igandera atzeratu behar izan zuen, azkenean, eguraldi txarraren eta Bidasoa ibaiaren egoeraren ondorioz. Igandeko baldintzak ere ez ziren samurrak izan. Beraz, ahalegin handia egin behar izan zuten piraguistek.

Taldekako txapela jantzi zuen Santiagotarrak Kirol Elkarteak, eta Donosti Kayak eta Barrika izan zituen ondoan podiumean. Bakarka eta senior mailan, Iñigo Garciak C1eko proba irabazi zuen, eta Olatz Zabalak K1ekoa. 5.000 metroko ibilbidea osatu behar izan zuten parte hartzaileek, K1 eta C1 modalitateetan. Neguko Espainiako Txapelketa martxoaren 12an eta 13an izango da, Sevillan.

SANTIAGOTARRAKEK LEHEN POSTUA ESKURATU DU K2 ETA C2KO EUSKADIKO KOPAN

Guztira urrezko bost domina, zilarrezko hiru eta brontzezko bertze hiru lortu zituzten Irungo klubeko piraguistek

Euskadiko K2 eta C2 Kopa ospatu zen pasa...

UR BIZI ETA LASAIETAKO ESKOLARREN TXAPELKETA OSPATUKO DA ASTEBURUAN IRUNEN

Ur bizietako piraguistek 10:00etan hasiko dute lehiaketa eta ur lasaietakoek 15:00etan hartuko diete lekukoa

Bidasoa ibaia izanen da ur bizi eta...

ROBERTO RIVASEK BRONTZEZKO DOMINA ESKURATU ZUEN ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Santiagotarrak-Urbycolan hamalaugarren postuan sailkatu zen taldeka

Espainiako 5.000 metroko Txapelketa ospatu zen pasa den martxoaren 9an eta 10ean...

SANTIAGOTARRAK-EKO UR BIZIETAKO ETA UR LASAIETAKO KIROLARIEK HITZORDU BANA IZANEN DUTE BIDASOAN

Larunbat honetan, goizez Euskadiko Kopa jokatuko dute eta arratsaldez, Piraguismoko Federazioko kontrolak izanen dituzte

Bidasoa ibaia bi...

SANTIAGOTARRAK ZAISAK HIRUGARREN POSTUA LORTU DU TALDEKA ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Klub irundarreko hamaika kirolarik jokatu zituzten kategoria desberdinetako finalak

Santiagotarrak Zaisa KEko slalom taldeak Seu d´Urgellen ospatutako...

MALEN JUARISTI HAMAHIRUGARREN MUNDUKO JUNIOR TXAPELKETAN

Santiagotarrak taldeko piraguistak, Munduko Txapelketa debutatu ondotik, Espainiako selekzioaren deia jaso du

Malen Juaristi piraguistak debuta egin du...