Ohorezko Mailara igotzeko aukera izango dute Super Amara BATeko neskek

Behin baino gehiagotan parte hartu dute Super Amara BATeko neskek Ohorezko Mailara igotzeko lehian. Baina aurtengoan, jauzia emateko aukera sorta handiarekin egingo dute. Ekainaren 13an izango da, Alcorconen. Lehen Mailako ligako lehen bi jardunaldietan, maila handia erakutsi dute bidasoarrek. Lehenengoan garaipena lortu zuten Durangon. Bigarrenean, Torrenten, puntu erdiko aldea besterik ez zion atera Alcorcón taldeak. Nabarmentzekoa da, hala ere, Teresa Errandonea min hartuta zegoela, eta ezin izan zuela ohiko probetan parte hartu. Pisu jaurtiketan lagundu zuen. Bost proba irabazi zituen BATek: Malen Ruiz de Azuak pertika jauzia, Clara Viñarasek 3.000m-ko lasterketa, Eneritz Bustok 100m hesietakoa, Teresa Zaragüetak altuera jauzia eta Joane Irina Arginzoizek xabalina jaurtiketa.

Mailari eusten saiatuko dira mutilak

Super Amara BATeko mutilak hirugarren izan ziren Lehen Mailako bigarren jardunaldian, Valladoliden. Ondorioz, jaitsiera ekiditeko lehian parte hartuko dute azken jardunaldian. Lau proba irabazi zituzten mutilek: Gen Abreuk 400m-ko lasterketa, Mikel Mateyk altuera jauzia, Mikel Camponek pertika jauzia eta Yeray Solisek xabalina jaurtiketa.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...