Ohorezko Mailari eutsi diote BATeko emakumeek

Estatuko kategoria gorenean, Ohorezko Mailan jarraituko du Super Amara Bidasoa Atletiko Taldeko emakumeen talde nagusiak. Jaitsiera ekidin dute azken jardunaldian, Valladoliden. Horretarako, Elche aurkaria gainditu beharra zuten bidasoarrek. Erreleboen aurretik, 1,5 puntuko abantaila besterik ez zuen BATek. Bikain aritu ziren lekukoen probetan, eta mailari eutsi zioten.

Sufrimendurik ez, gizonentzat

BATeko mutilak maila bat beherago aritu dira aurten, Lehen Mailan, eta bertan jarraituko dute hurrengo denboraldian ere. Eroso eutsi diote mailari, azken jardunaldian bigarren izan baitira, Moratalazen (Madril).

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...

ALEJANDRO ESTEBAN ETA UNAX ERASO LAUGARREN ETA HAMARGARREN ESPAINIAKO JAURTIKETA LUZEKO TXAPELKETAN

Estebanek xabalina-jaurtiketan lortu zuen laugarren postua eta Erasok hamargarren mailu-jaurtiketan

Espainiako Neguko Jaurtiketa Luzeko Txapelketa...

AIMAR OTXOTEKOK IRABAZI DU LESAKAKO V MENDI LASTERKETA

Lesakarrak 2019ko lehen edizioko errekorra hautsi zuen, ordubete eta hamar minutuan osatuz 14 kilometroko ibilbidea

Aimar Otxoteko Larrarte...

CARLA MARTINEZEK ETA LAIA OLASCOAGAK URREZKO ETA BRONTZEZKO DOMINAK ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO 20 URTEZ AZPIKO TXAPELKETAN

Horiez gain, BATeko bertze zazpi atletek hartu dute parte Espainiako Txapelketan

Bidasoa Atletiko Taldeak parte hartze handia izan du...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO MASTERRAK URREZKO LAU DOMINA ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Hauez gain, 16 urtez azpiko hiru atleta aritu dira txapelketa berean lehian estreinakoz

Donostian ospatu zen Espainiako Pista Estaliko Master...