OLATZ ZABALA ETA JOSE ANTONIO GOMEZ DE ARRIBA, SAN MARTZIAL IGOERAKO IRABAZLEAK

Ekainaren 25ean ospatu zen lasterketa, bi urteren ondoren, eta 138 partehartzaile izan ziren guztira

Pasa den larunbatean, ekainak 25, San Martzial igoera ospatu zen Irunen, bi urtez antolatu gabe egon ondoren. Nahiz eta eguraldi txarra egin, San Pedro eta San Martzial jaien barruan kokatzen den lasterketa honek 138 partehartzaile izan zituen guztira.

Denbora pasatu ez balitz bezala, aurtengo San Martzial igoerak 2019ko partaidetza berbera izan zuen. Euriak eta tenperatura freskoak ez zuen lasterketa baldintzatu eta 138 partehartzaile atera ziren 3,6 kilometroko ibilbidea osatzera.

Emakumeen mailan, Olatz Zabala izan zen irabazlea, 16:50ko denbora eginez. Bigarren, Claudia Behobide izan zen 19:06 minutuetan lasterketa bukatuz, eta hirugarren sailkatua Oihane Aizpuru izan zen, 19:15eko denborarekin.

Gizonezkoetan aldiz, Jose Antonio Gomez de Arriba iritsi zen lehen postuan, 13:48 minutuetan igoera osatuz. Bere atzetik, Aritz Garin (13:52) eta Aitor Conde (14:09) sailkatu ziren, hurrenez hurren.

Hemen duzue sailkapen osoa:

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...