Ordezkari bidasoarrak izan dira pista estaliko Espainiako Txapelketan

Pista estaliko Espainiako Txapelketa absolutua jokatu dute asteburuan Gallurren (Madril). Instalazio berria estreinatu dute parte hartzaileek. Eskualdeko taldeerako bost ordezkari izan dira guztira. Emaitzarik onena, Super Amara Bidasoa Atletiko Taldeko Malen Ruiz de Azuak lortu zuen. Brontzezko domina jantzi zuen pertika jauzian, 4,15m-ko jauziarekin. Gizonezkoen proban, Mikel Camponek finalista postua lortu zuen, seigarren izan baitzen, 4,80m-ko jauziarekin.

Nerea Sarriegik ez zuen 1.500m-ko lasterketako finalerdia gainditu, senior mailako bere lehen Espainiako Txapelketan. 4:50eko denbora egin zuen, eta 26.postuan gelditu zen. Albisterik okerrena, min hartuta bueltatu zela, eta ezin izango duela Espainiako Cross Txapelketan parte hartu. Clara Viñarasek erdi lesionatuta parte hartu zuen 3.000 m-ko lasterketan, eta bere marka onenetik urrun gelditu zen (10:23).

Txingudi Atletismo Taldearen ordezkari bakarra Marian Garrantxo izan zen. 60 metroko lasterketako finalerako txartela lortu zuen, eta zazpigarren izan zen azkenean, 7,61eko denborarekin.

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...