PORROTARA BUELTATU DA REAL UNION

Calahorra Real Union baino gehiago izan zen eta 0-1ekoarekin hiru puntuak Errioxa aldera eraman zituzten talde txuribeltza promozio postuetan bakarrik utziz

Egoerak berdin jarraitzen du, oso larria da Real Unionek bizitzen ari den unea. Atzo jokatutako partidua eta gero, 38 punturekin promozio postuetan bakarrik aurkitzen da 38 punturekin. Izan ere, Izarrak 0-1 mendean hartu zuen Gernika eta beraz 41 punturekin hiru puntuetara aldendu da.

Neurketari dagokionez, hastapenean bi taldeek baloiaren jabetzaren bila irten ziren aukera desberdinak sortu, lehena Yoel Solak Estradaren erdiraketa bikain bat baliatuz zutoinaren ondotik bidali zuen burukada izan zen. Ondoren gorritxoak hasi ziren etxeko taldearen atea erasotzen eta bi aukera garbi izan zituzten markagailuan aurreratzeko, baina Etxabeguren atzelaria eta Irazustabarrena atezaina bikain egon ziren. Minutu batzuk geroago, Ubisen gola iritsi zen. Alberto Iturralderen taldeak gola jaso bazuen ere, lerroak aurrera eraman zituzten eta Calahorra estutzen hasi zen, baina atsedenaldira 0-1ekoarekin iritsi zen.

Bigarren zatian, Miguel Solaren mutilak indartsuago irten ziren Stadium Galeko berdegunera, baina Real Union kornerren eta erdiraketen bidez, Calahorraren atea erasotzen hasi zen pixkanaka. Talde txuribeltza saiatzen bazen ere eta bigarren zatian Calahorra baino gehiago izan bazen ere, aukerak ez zituzten baliatu eta neurketa 0-1 bukatu zen. Partidua bukatu baino lehen, epaileak bigarren txartel horia erakutsi zion Etxabeguren atzelariari, neurketa jokalari bat gutxiagorekin bukatuz.

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...

REAL UNION ROCAK BETI GAZTE GARAITU ZUEN GALEKO ANEXOAN

Letamendiak penaltiz sartutako golari esker jardunaldiko hiru puntuak etxean gelditu ziren

Real Unión Roca: Rodríguez; Arteaga (Fernández,...

REAL UNIONEK BERTZE HIRU PUNTU BATU ZITUEN GALEN

Unionistas de Salamanca garaitu zuten etxean eta jeitsiera postuetatik aldentzen hasiak dira txuribeltzak

Real Unionek garaipen garrantitzusa lortu...

FRAN JUSTO: “HEMENDIK AITZINERA PARTIDU GUZTIAK FINALAK IZANEN DIRA ETA EZIN DUGU DEUS ERE GORDE”

Real Unionek Unionistas de Salamanca jasoko du igandean, apirilaren 21ean, Galen 18:00etan

Real Unionek final baten moduko bertze partidu bat jokatu...