PUNTU BATENGATIK ZAISA TXINGUDI ERRUGBI KLUBA GARAILE
Errugbia

Zaisa Txingudi Errugbi Taldeak errenkadan lortutako bigarren garaipena erdietsi zuen, ligako azken sailkatua den Bera Bera 7-8 irabazi zuten

Larunbatekoa final bat zen talde bidasoarrarentzat, Bera Beraren aurka jokatu zuten euren zelaian eta ligan mantentzeko auspoa ematen dien garaipen estua erdietsi zuten.

Etxekoek hasi ziren agintzen, meleetan Zaisa Txingudi Errugbi Taldea baino indartsuagoak ziren, 14.minutuan Bera Berak neurketako entsegu bakarra gauzatu zuen. 7-0 jarri ziren aurretik, Zaisa Txingudi Errugbi Taldeak aldaketak egin zituen aurrealdean eta meleak hobeto funtzionatzen hasi ziren. Entseguak egiteko aukerak iritsi ziren, baina momentuz aukerak ez ziren gauzatzen. 34.minutuan Zaisa Txingudi Errugbi Taldearen lehen puntuak iritsi ziren, zigor kolpe bat gauzatu zuten eta 7-3koa ezarri zuten markagailuan.

Atsedenaldira emaitza horrekin iritsi zen, gauzak ondo eginez gero garaipena lortzeko aukera handia zituzten bidasoatarrek. Bigarren zatia Zaisa Txingudi Errugbi Taldearen erasoarekin hasi zen, saiakera askoren ondoren, 51.minutuan jokalari bidasoatarrek Bera Beraren defentsa gainditu eta entsegua lortu zuten. 7-8 aurreratu ziren markagailuan, inoiz baino gehiago defendatzeko unea iritsi zen. Donostiarrak zuzenean erasora jo zuten eta Zaisa Txingudi Errugbi Taldeari hortzak estutzeko garaia iritsi zitzaion. Azken hamar minutuak oso luzeak izan ziren talde bidasoatarrarentzat, baina azkenean 7-8koa mantendu zuten.

Euskadiko Senior mailan mantentzeko helburuan jarraitzen du Zaisa Txingudi Errugbi Taldeak, 16 puntu ditu jada, Gernika eta Elorrioren puntu bakar batetara. Datorren larunbatean Plaiaundin beste garaipen garrantzitsu bat lortu nahiko dute, baina ez da batere erraza izango aurrean sailkapeneko laugarrena den Errioxa izango baitute.

ZAISA TXINGUDI EZ DA PLAY-OFFERAKO SAILKATU
Errugbia

Gaztedi Bren kontrako denboraldiko azken partiduan 17-29 galdu zuen Iñigo Camareroren taldeak

Txingudi Rugby Klubeko gizonezko seniorrek...

PLAY-OFFA JOKOAN IZANEN DU ZAISA TXINGUDIK ASTEBURUAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek Plaiaundin jasoko dute Gaztedi B Ligako azken jardunaldia jokatzeko

Denboraldiko helburu nagusia...

ZAISA TXINGUDIK PORROTA JASO ZUEN ZORNOTZAN
Errugbia

Mugako taldeak ezin izan zuten Urgozo garaitu eta 38-3ko markagailuarekin galdu zuen

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek, Zaisa...

ZAISA TXINGUDIK URGOZO BISITATUKO DU IGANDE HONETAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gizonezkoak sailkapeneko hirugarren postua ziurtatzeko helburuarekin joanen dira liderraren etxera

Txingudi Rugby Klubeko...

PLAIAUNDI ERRUGBIAREN ERDIGUNE BILAKATU ZEN ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Experiential Shopping Txingudi Badia eskolarteko nazioarteko txapelketa arrakastaz ospatu zen bigarren urtez segidan

Eguraldia lagun zutela,...

ERRUGBIKO TXINGUDI BADIA TXAPELKETA ASTEBURU HONETAN OSPATUKO DA
Errugbia

200 errugbilari gazte bilduko dira Plaiaundin apirilaren 6an bigarren aldiz ospatuko den eskolarteko txapelketan