REAL UNION B GARAIPENAREKIN ITZULI ZEN IRUNERA

Txuribeltzek 0-2ko markagailuarekin amaitu zuten Allerru KEren aurka jokatutako neurketa

Ohorezko Errejional Mailako Real Union B taldeak denboraldiko 26. jardunaldia jokatu zuen larunbatean Lezoko Allerru KE-ren kontra. Hauek irundarren aurkari zuzenak ziren jaitsiera postuetatik aldentzeko, eta bisitariek lezotarrak 0-2ko markagailuarekin mendean hartzea lortu zuten.

Carlos Garciaren lehendabiziko neurketa zen Real Union B taldearen entrenatzaile bezala, eta arrakastarekin amaitu zuten, bai berak eta baita taldeak ere, jardunaldia. Irundarrak sendo eta kontzentratuta atera ziren zelaira eta 18. minuturako lehen gola sartzea lortu zuten, Carrilloren eskutik. Txuribeltzek, hortik aurrera, markagailua beraien alde mantendu zuten eta errenta handitzea ere lortu zuten neurketaren 84. minutuan. Orduan, Rodriguezek sartu zuen baloia sarean penalti baten bitartez. Horrela, 0-2ko markagailua ezarri zuen Real Unionek eta garaipenarekin itzuli zen berriz ere Irunera.

Asteburu honetan berriz, etxean arituko dira irundarrak. Oraingo honetan, Aretxabaleta KE jaso beharko dute Galeko anexoan, arratsaldeko 16etan.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...