REAL UNION B-K ERRAZTASUNAREKIN GARAITU ZUEN HERNANI B

Talde txuribeltzak 5-0eko markagailu zabala erdietsi zuen denboraldiko hamargarren jardunaldian

Real Union B: Flores; Arteaga, Cabo, Gordo (Sanchez, 63. min.), Olaciregui; Garcia, Ollo (Chacon, 76. min.), Gonzalez (Abad, 76. min.), Corvo (Sagredo, 63. min.); Blanco, Palenzuela.

CD Hernani B: Vicente; Oier Ezeiza (Lopez, 60. min.), Lukanbio, Beltran, Alberdi (Artola, 67. min.); Lizeaga, Jimenez (Lasa, 63. min.), Garcia, Ibai Ezeiza (Roman, 63. min.), Sarriegi; Polaina (Larburu, 57. min.).

Emaitza (5-0): 1-0, Palenzuela (4. min.); 2-0, Blanco (15. min.); 3-0, Palenzuela (25. min.); 4-0, Corvo (33. min.); 5-0, Cabo (70. min.).

Epailea: Ruben del Solar Fernandez. Txartelik gabe.

Bestelakorik: Gizonezkoen Gorengo Errejional Mailako 1. Multzoko ligako 10. jardunaldia. Galeko anexoa. 200 ikusle inguru.

Real Union B-k, bi jardunaldi jarraian markagailua hutsean utzi ondotik, garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean, Galeko anexoan, Hernani B taldearen kontra. Bost gol sartuta, txuribeltzak nagusi izan ziren neurketa guztian zehar eta hiru puntu gehiago batu zituzten sailkapenera.

Neurketa hasi eta berehala iritsi zen etxeko taldearen lehen gola. Palenzuelak sartu zuen laugarren minutuan, hain zuzen ere. Hamaika minutu beranduago, markagailuan abantaila hartzen hasi ziren irundarrak eta Blancok lortutako golarekin, 2-0koa ezarri zuten. Atsedenaldira ailegatu baino lehen gainera, bertze bi gol sartu zituen Real Unionek, Palenzuelak (25. minutuan) eta Corvok (33. minutuan) 4-0ekoa ipini zuten eta dagoeneko partida erabakita utzi zuten lehen zatia bukatzerakoan.

Bigarren zatian, neurketa amaitzeko hogei minutu gelditzen zirenean, Cabok norgehiagoka borobiltzea lortu zuen eta jardunaldiko bostgarren gola sartuta eta Hernaniren markagailua hutsean utzita, 5-0ekoa ezarri zuen talde txuribeltzak behin-betiko.

Hiru puntu gehiago batuta, Real Unionen bigarren taldeak 20 ditu guztira sailkapenean eta hirugarren postuan kokatua dago, Orinoko FT liderretik bi puntura eta Universidad de Deusto bigarren sailkatutik puntu bakarrera. Talde irundarrak kanpoan jokatuko du datorren jardunaldia, hain zuzen ere Euskaldunaren zelaian.

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...