REAL UNION B-K ERRAZTASUNAREKIN GARAITU ZUEN HERNANI B

Talde txuribeltzak 5-0eko markagailu zabala erdietsi zuen denboraldiko hamargarren jardunaldian

Real Union B: Flores; Arteaga, Cabo, Gordo (Sanchez, 63. min.), Olaciregui; Garcia, Ollo (Chacon, 76. min.), Gonzalez (Abad, 76. min.), Corvo (Sagredo, 63. min.); Blanco, Palenzuela.

CD Hernani B: Vicente; Oier Ezeiza (Lopez, 60. min.), Lukanbio, Beltran, Alberdi (Artola, 67. min.); Lizeaga, Jimenez (Lasa, 63. min.), Garcia, Ibai Ezeiza (Roman, 63. min.), Sarriegi; Polaina (Larburu, 57. min.).

Emaitza (5-0): 1-0, Palenzuela (4. min.); 2-0, Blanco (15. min.); 3-0, Palenzuela (25. min.); 4-0, Corvo (33. min.); 5-0, Cabo (70. min.).

Epailea: Ruben del Solar Fernandez. Txartelik gabe.

Bestelakorik: Gizonezkoen Gorengo Errejional Mailako 1. Multzoko ligako 10. jardunaldia. Galeko anexoa. 200 ikusle inguru.

Real Union B-k, bi jardunaldi jarraian markagailua hutsean utzi ondotik, garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean, Galeko anexoan, Hernani B taldearen kontra. Bost gol sartuta, txuribeltzak nagusi izan ziren neurketa guztian zehar eta hiru puntu gehiago batu zituzten sailkapenera.

Neurketa hasi eta berehala iritsi zen etxeko taldearen lehen gola. Palenzuelak sartu zuen laugarren minutuan, hain zuzen ere. Hamaika minutu beranduago, markagailuan abantaila hartzen hasi ziren irundarrak eta Blancok lortutako golarekin, 2-0koa ezarri zuten. Atsedenaldira ailegatu baino lehen gainera, bertze bi gol sartu zituen Real Unionek, Palenzuelak (25. minutuan) eta Corvok (33. minutuan) 4-0ekoa ipini zuten eta dagoeneko partida erabakita utzi zuten lehen zatia bukatzerakoan.

Bigarren zatian, neurketa amaitzeko hogei minutu gelditzen zirenean, Cabok norgehiagoka borobiltzea lortu zuen eta jardunaldiko bostgarren gola sartuta eta Hernaniren markagailua hutsean utzita, 5-0ekoa ezarri zuen talde txuribeltzak behin-betiko.

Hiru puntu gehiago batuta, Real Unionen bigarren taldeak 20 ditu guztira sailkapenean eta hirugarren postuan kokatua dago, Orinoko FT liderretik bi puntura eta Universidad de Deusto bigarren sailkatutik puntu bakarrera. Talde irundarrak kanpoan jokatuko du datorren jardunaldia, hain zuzen ere Euskaldunaren zelaian.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...