REAL UNION B-K UROLAREN AURREAN GALDU ZUEN

Txuribeltzak aurretik ibili baziren ere, azkenean 2-3ko markagailuarekin ihes egin zien neurketak

Pasa den larunbatean Ohorezko Errejional Mailako Real Uniongo taldeak denboraldiko 25. jardunaldia jokatu zuen etxean Urola KE taldearen aurka. Txuribeltzek, bigarren zatian, markagailua irauli eta aurretik jartzea lortu zuten, baina azkenean aurkarientzat izan ziren arratsaldeko hiru puntuak.

Lehenengo zatian bi taldeek ere hutsean utzi zituzten beraien markagailuak. Ezin izan zuten aukerarik errematatu eta, honen ondoren, bigarren zatian saiatu ziren egoera honi buelta ematen. Horrela, 51. minutuan, bisitariek aurrea hartu zuten eta, Zabalak sartutako gol batekin, 1-0eko markagailua ezarri zuten. Sei minutu beranduago, aldiz, etxeko Bravoren aukera etorri zen eta berdinketa eskuratu zuen Real Unionek. Neurketa amaitzeko 20 minutu geratzen zirenean, gainera, Egoitz Sayarren mutilek bigarren gola lortu zuten eta aurretik ipini ziren. Urolak ez zuen amore eman eta beraiek ere berdinketaren bila joan ziren. Beraien lanak fruituak eman zituen eta berdinketa soilik ez, garaipena ere erdietsi zuten kanpokoek. 81. Minutuan, Tapiadorrek sartu zuen berdinketaren gola eta, bi minutu beranduago, Urisabelek errematatu zuen aukera, behin betiko 2-3ko markagailua ezarriz.

Real Unionek hurrengo neurketa Hernaniko Zubipe zelaian jokatuko dute, bertako Allerruren aurka. Talde hau sailkapeneko azken aurreko postuan dago kokatuta, irundarrek baino postu bat beherago, eta bederatzi puntu gutxiagorekin.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...