REAL UNION ROCAK FINALA IRABAZI ZUEN

Gizonezkoen Gorengo Erregional mailako finala irabazi zuten Carlos Garciaren mutilek Beasain B taldearen kontra

Real Union Roca: Flores; Arteaga (Gonzalez, 83. min.), Cabo (Ollo, 62. min.), Gordo, Olaciregui; Rodriguez, Lopez (Palenzuela, 62. min.), Sanchez, Corvo (Blanco, 78. min.), Sagredo; Herrero (Artola, 62. min.).

SD Beasain "B": Berrocal; Hurtado, Esnaola, Mujika, Salamanca (Valdivieso, 23. min.); Corta, Rojo (Martinez, 70. min.), Arrese (Cortes, 60. min.), Lizarraga, Piquera (Monreal, 54. min.); Ramirez (Nazabal, 23. min.).

Emaitza (2-1): 0-1, Lizarraga (78. min.); 1-1, Palenzuela (84. min.); 2-1, Gordo (94. min.).

Epailea: Aitor Fernandez Brion. Txartel horia atera die Olacireguiri (13. min.), Sanchezi (13. min.), Cabori (28. min.), Rodriguezi (65. min.), Gordori (90. Min.), Ollori (106. min.) eta Gonzalezi (116. min.) Real Union Roca taldean eta Valdiviesori (85. min.), Lizarragari (100. min.), Hurtadori (113. min.) eta Jaureguiri (120. Min.) SD Beasain "B" taldean. SD Beasain "B" taldeko entrenatzaile Cortesi ete txartel horia atera dio (100. min.)

Bestelakorik: Gizonezkoen Gorengo Erregional mailako finala. Martutene. 300 ikusle inguru.

Real Union Rocak Gizonezkoen Gorengo Erregional mailako finala irabazi zuen pasa den larunbatean Beasain B taldearen kontra. Galtzen hasi baziren ere, neurketa irauli eta azkenik, eurentzat izan zen finala, 2-1eko markagailuarekin.

Partiduaren lehen zatia hutsean bukatu zuten bi taldeek. Lehen gola bigarren zatian iritsi zen. Beasainek, 78. minutuan, gola sartu zuen Lizarragari esker eta horrela, markagailuan aitzindu zen taldea. Sei minutu beranduago aldiz, Palenzuelak baloia sarera bidali eta neurketa berdintzea lortu zuen. Honekin, luzapena behartu zuen Real Union Rocako jokalariak eta orduan ailegatu zen irundarren bigarren gola eta garaipena, 94. minutuan, Gordoren aldetik. Hala ere, hatsik gabe gelditu zen Carlos Garciaren taldea, minutu bat beranduago aurkariak penaltia egin zuenean. Flores atezain irundarrak gelditzea lortu zuen eta garaipena bere taldearentzat izan zen azkenik.

Azken garaipen honekin, Real Union Roca Ligako txapeldun izan da eta heldu den denboraldia Gizonezkoen Ohorezko Erregional mailan aritzea lortu du.

REAL UNIONEK EZ ZUEN PUNTURIK ATERA SANSEREN KONTRAKO DERBIAN

Irabazten hasi bazen ere, donostiarrak sendo ibili ziren eta markagailua irauli zuten bukaerarako

Real Unionek ezin izan zuen Sanse garaitu Galen...

REAL UNIONEK ETA SANSEK ELKARREN KONTRAKO DERBIA JOKATUKO DUTE IGANDEAN GALEN

Iñigo Idiakezek aipatu duenez, txuribeltzek euren zaleen babesa beharko dute partidua aitzinera ateratzeko

Real Unionek Sanse jasoko du igande...

ARETO FUTBOLEKO BIGARREN TXAPELKETA ANTOLATU DU IRUN FUTSAL TALDEAK

Martxoaren 26an eta 27an ospatuko da Uranzu frontoian eta guztira, 16 talde arituko dira lehian

Irun Futsal Gabarrari taldeak areto futboleko...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN OIARTZUNEN KONTRAKO PARTIDUTIK

Txuribeltzek banako markagailua erdietsi zuten oiartzuarren kontra

Real Unión Roca: Oihan Fernández; Cabo, Pinillos, Martínez-Barranco,...

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN ETXERA CERRO DEL ESPINOTIK

Rayo Majadahonda aitzindu zen markagailuan, baina Escobarrek neurketa berdintzea lortu zuen bigarren zatian

Real Unionek bertze puntu bat batu zuen...