REAL UNION ROCAK FINALA IRABAZI ZUEN

Gizonezkoen Gorengo Erregional mailako finala irabazi zuten Carlos Garciaren mutilek Beasain B taldearen kontra

Real Union Roca: Flores; Arteaga (Gonzalez, 83. min.), Cabo (Ollo, 62. min.), Gordo, Olaciregui; Rodriguez, Lopez (Palenzuela, 62. min.), Sanchez, Corvo (Blanco, 78. min.), Sagredo; Herrero (Artola, 62. min.).

SD Beasain "B": Berrocal; Hurtado, Esnaola, Mujika, Salamanca (Valdivieso, 23. min.); Corta, Rojo (Martinez, 70. min.), Arrese (Cortes, 60. min.), Lizarraga, Piquera (Monreal, 54. min.); Ramirez (Nazabal, 23. min.).

Emaitza (2-1): 0-1, Lizarraga (78. min.); 1-1, Palenzuela (84. min.); 2-1, Gordo (94. min.).

Epailea: Aitor Fernandez Brion. Txartel horia atera die Olacireguiri (13. min.), Sanchezi (13. min.), Cabori (28. min.), Rodriguezi (65. min.), Gordori (90. Min.), Ollori (106. min.) eta Gonzalezi (116. min.) Real Union Roca taldean eta Valdiviesori (85. min.), Lizarragari (100. min.), Hurtadori (113. min.) eta Jaureguiri (120. Min.) SD Beasain "B" taldean. SD Beasain "B" taldeko entrenatzaile Cortesi ete txartel horia atera dio (100. min.)

Bestelakorik: Gizonezkoen Gorengo Erregional mailako finala. Martutene. 300 ikusle inguru.

Real Union Rocak Gizonezkoen Gorengo Erregional mailako finala irabazi zuen pasa den larunbatean Beasain B taldearen kontra. Galtzen hasi baziren ere, neurketa irauli eta azkenik, eurentzat izan zen finala, 2-1eko markagailuarekin.

Partiduaren lehen zatia hutsean bukatu zuten bi taldeek. Lehen gola bigarren zatian iritsi zen. Beasainek, 78. minutuan, gola sartu zuen Lizarragari esker eta horrela, markagailuan aitzindu zen taldea. Sei minutu beranduago aldiz, Palenzuelak baloia sarera bidali eta neurketa berdintzea lortu zuen. Honekin, luzapena behartu zuen Real Union Rocako jokalariak eta orduan ailegatu zen irundarren bigarren gola eta garaipena, 94. minutuan, Gordoren aldetik. Hala ere, hatsik gabe gelditu zen Carlos Garciaren taldea, minutu bat beranduago aurkariak penaltia egin zuenean. Flores atezain irundarrak gelditzea lortu zuen eta garaipena bere taldearentzat izan zen azkenik.

Azken garaipen honekin, Real Union Roca Ligako txapeldun izan da eta heldu den denboraldia Gizonezkoen Ohorezko Erregional mailan aritzea lortu du.

IRUNGO UDALAK 534.000 EURO BIDERATUKO DITU STADIUM GALEN HOBEKUNTZAK EGITEKO

Irisgarritasun neurriak betetzeko igogailua instalatzeko eta berdegunea berritzeko inbertsioak aurreikusi ditu

Maiatzeko udal osoko bilkuran...

OSASUNAK UDAKO FUTBOL CAMPUSA EGINEN DU DONEZTEBEN

4 eta 14 urte bitarteko haurrek hartzen ahalko dute parte ekainaren 24tik 27ra eginen den topaketan

Osasunak udako futbol campusa antolatu du Donezteben,...

FRAN JUSTO: “BIHAR IRABAZI NAHI DUGU AITZINERA PAUSU GARRANTZITSUA IZANEN DELAKO”

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua jokatuko du bihar, azkena etxean, Fuenlabradaren kontra

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua...

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan