REAL UNION ROCAK FINALA IRABAZI ZUEN

Gizonezkoen Gorengo Erregional mailako finala irabazi zuten Carlos Garciaren mutilek Beasain B taldearen kontra

Real Union Roca: Flores; Arteaga (Gonzalez, 83. min.), Cabo (Ollo, 62. min.), Gordo, Olaciregui; Rodriguez, Lopez (Palenzuela, 62. min.), Sanchez, Corvo (Blanco, 78. min.), Sagredo; Herrero (Artola, 62. min.).

SD Beasain "B": Berrocal; Hurtado, Esnaola, Mujika, Salamanca (Valdivieso, 23. min.); Corta, Rojo (Martinez, 70. min.), Arrese (Cortes, 60. min.), Lizarraga, Piquera (Monreal, 54. min.); Ramirez (Nazabal, 23. min.).

Emaitza (2-1): 0-1, Lizarraga (78. min.); 1-1, Palenzuela (84. min.); 2-1, Gordo (94. min.).

Epailea: Aitor Fernandez Brion. Txartel horia atera die Olacireguiri (13. min.), Sanchezi (13. min.), Cabori (28. min.), Rodriguezi (65. min.), Gordori (90. Min.), Ollori (106. min.) eta Gonzalezi (116. min.) Real Union Roca taldean eta Valdiviesori (85. min.), Lizarragari (100. min.), Hurtadori (113. min.) eta Jaureguiri (120. Min.) SD Beasain "B" taldean. SD Beasain "B" taldeko entrenatzaile Cortesi ete txartel horia atera dio (100. min.)

Bestelakorik: Gizonezkoen Gorengo Erregional mailako finala. Martutene. 300 ikusle inguru.

Real Union Rocak Gizonezkoen Gorengo Erregional mailako finala irabazi zuen pasa den larunbatean Beasain B taldearen kontra. Galtzen hasi baziren ere, neurketa irauli eta azkenik, eurentzat izan zen finala, 2-1eko markagailuarekin.

Partiduaren lehen zatia hutsean bukatu zuten bi taldeek. Lehen gola bigarren zatian iritsi zen. Beasainek, 78. minutuan, gola sartu zuen Lizarragari esker eta horrela, markagailuan aitzindu zen taldea. Sei minutu beranduago aldiz, Palenzuelak baloia sarera bidali eta neurketa berdintzea lortu zuen. Honekin, luzapena behartu zuen Real Union Rocako jokalariak eta orduan ailegatu zen irundarren bigarren gola eta garaipena, 94. minutuan, Gordoren aldetik. Hala ere, hatsik gabe gelditu zen Carlos Garciaren taldea, minutu bat beranduago aurkariak penaltia egin zuenean. Flores atezain irundarrak gelditzea lortu zuen eta garaipena bere taldearentzat izan zen azkenik.

Azken garaipen honekin, Real Union Roca Ligako txapeldun izan da eta heldu den denboraldia Gizonezkoen Ohorezko Erregional mailan aritzea lortu du.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...