REAL UNION ROCAK GARAIPENA ESKURATU ZUEN ARGIXAON

Urolari 0-2ko margailuarekin irabazi zion Carlos Garciaren taldeak

Urola KE: Urretabizkaia; Alonso (Peralto, 68. min.), Telleria, Urcelay, Elizburu (García de Albeni, 57. min.); Zabala (Pastrian, 57. min.), Gabilondo, Murillo (Fernández, 73. min.), Lázaro, Isasa (García, 57. min.); Gutiérrez.

Real Unión Roca: Oihan Fernández; Arteaga, Cabo (Pinillos, 88. min.), Gordo, Dolado (Sainte-Rose, 88. min.); Tellechea (Poirier, 73. min.), Sánchez, Ander Fernández (Herrero, 78. min.), Letamendia, Martínez-Barranco; Palenzuela (Ortiz, 84. min.).

Emaitza (0-2): 0-1, Letamendia, penaltiz (44. min.); 0-2, Palenzuela (83. min.).

Epailea: David Merino Gómez. Txartel horia atera die Telleriari (7. min.), Alonsori (43. min.), Elizbururi (50. min.), Urcelayri (89. min.) eta García de Albeniri (89. min.) Urola KEn eta Tellecheari (55. min.) Real Unión Roca. Urola KE taldeko delegatu Agirreri ere (71. min.) txartel horia atera dio.

Bestelakorik: Gizonezkoen Ohorezko Erregional Mailako 1. Multzoko ligako 20. jardunaldia. Argixao. 300 ikusle inguru.

Real Union Rocak Urola garaitu zuen pasa den asteburuan Argixao zelaian. 0-2ko markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak, Letamendiak eta Palenzuelak sartutako golei esker.

Lehen zatiaren azken minutuan ailegatu zen Real Union Rocaren lehen gola. Letamendiak penaltiz sartu zuen eta atsedenaldira 0-1ekoarekin joan ziren bi taldeak. Garaipena euren alde eduki bazuten ere, 83. minutuan, bigarren gola sartzeko gai izan ziren txuribeltzak. Orduan, Palenzuelak eskuratu zuen tantoa eta horrela, hiru puntuak ere Irunera ekarri zituzten bueltan.

Sailkapeneko zortzigarren postuan kokatu dira orain irundarrak, 30 punturekin, eta heldu den astean Aretxabaleta liderra jasoko dute etxean, azken jardunaldian Beti Gazte garaitu zuena 1-0eko markagailuarekin.

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...