REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ESKURATU ZUEN DEBAN

Carlos Garciaren mutilek azken hamar minutuetan berdindu zuten Amaikak Bat taldearen kontrako neurketan

Amaikak Bat KE: Bastida; Ruiz, Goikoetxea (Aguirrezabala, 69. min.), Gorroño, Echaniz; Beristain, Beitia (Maza, 75. min.), Tomás Aznal (Kerexeta, 86. min.), Iribar, Azkoitia (Duñabeitia, 55. min.); Markel Aznal (Salegui, 62. min.).

Real Unión Roca: Odei Rodríguez; Arrikarte, Gordo, Poirier (Mikel Rodríguez, 46. min.), Cabo; Corvo (Tellechea, 77. min.), Fernández (Sainte-Rose, min. 37) (Burón, 73. min.), Herrero (Ortiz, 7. min.), Martínez-Barranco, Dolado; Palenzuela.

Emaitza (1-1): 1-0, Echaniz (31. min.); 1-1, Burón (79. min.).

Epailea: Oihan Aberrieta Larraona. Txartel horia atera die Beitiari (40. min.), Echanizi (51. min.) eta Duñabeitiari (89. min.) Amaika Bat KE taldean eta Poirierri (10. min.) eta Gordori (70. Min.) Real Unión Roca taldean. Real Unión Roca taldeko entrenatzaile Carlos Garcíari ere txartel horia atera dio (49. min). Gorroño kaleratu du bi txartel hori atera ondoren (32. min. eta 85. min.) Amaikak Bat KE taldean.

Bestelakorik: Gizonezko Ohorezko Erregional mailako 1. Multzoko ligako 10. jardunaldia. Errotazar. 300 ikusle inguru.

Real Union Rocak bana berdindu zuen asteburuan Amaikak Bat taldearen kontra. Denboraldiko hamargarren jardunaldian puntu bat poltsikoratu zuten irundarrek eta horrela, sailkapeneko hamaikagarren postuan kokatu da, hamar punturekin guztira.

Carlos Garciaren mutilek Debara bidaiatu zuten asteburuan, Amaikak Bat taldearen kontra lehiatzeko. Lehen zatian aitzindu ziren etxekoak, 31. minutuan Echanizek sartutako gol batekin. 1-0ekoarekin joan ziren atsedenaldira, eta bigarren zatian lortu zuten txuribeltzek neurketa berdintzea. Azken hamar minutuetan sartu zuen Buronek gola eta horrela, bana berdinduta bukatu zuten denboraldiko hamargarren jardunaldia.

Puntu bat gehiago poltsikoratuta, hamar ditu guztira orain Real Union Rocak eta hamaikagarren postuan kokatu da, gibeletik dituen Beasain B eta Zumaiako taldeekin berdinduta. Heldu den asteburuan, Lagun Onak B talde azpeitiarra izanen dute aurkari Garciaren mutilek, Galeko anexoan.

REAL UNIONEK ROCA TALDEAREN INGURUKO LIBURUA KALERATU DU

“Ecos del Roca” izenburupean, Roca talde historikoaren sorrera kontatu dute liburuan

Real Unionek “Ecos del Roca” liburua kaleratu berri du,...

JOSH FEENEY ETA TOMMI O´REILLY ASTON VILLARA BUELTATUKO DIRA

2024ko urte hasieran ailegatu ziren Real Unionera bi jokalariak utzita eta orain, jatorrizko taldera bueltatuko dira berriz ere

Real Unionek...

REAL UNIONEK FUTBOL CAMPUSA ANTOLATU DU UZTAILERAKO

Izen emateak irekiak daude ekainaren 26ra bitarte

Real Unionek aurten ere Udako Campusa antolatu du hiriko eta eskualdeko haur...

GALLARDOK IRABAZI DU REAL UNIONEN III. ENPRESEN TXAPELKETA

Final handian Tecnari irabazi zion Irungo enpresak

Real Unionek III. Enpresen Txapelketa ospatu zuen pasa den asteburuan Stadium Galeko anexoan eta...