REAL UNION SAILKAPENEKO HIRUGARREN POSTUAN

Talde txuribeltzak bigarren garaipena eskuratu zuen atzo etxean, Rayo Majadahondaren kontra, eta sei puntu batu ditu dagoeneko sailkapenean

Real Unionek denboraldiko bigarren garaipena eskuratu zuen atzo etxean, Rayo Majadahondaren kontra. Galen bi partidu segidan irabazi dituzte, eta sei puntu garrantzitsu batu dituzte dagoeneko bertan. Sailkapeneko hirugarren postuan kokatu dira horrela txuribeltzak, Ponferradina eta Gimnastic de Tarragonaren gibeletik.

Denboraldiko hirugarren jardunaldia jokatu zuten atzo arratsaldean Real Unioneko jokalariek. Rayo Majadahonda jaso zuten horretarako Galen eta garaipen zabala eskuratu zuten hauen kontra. Partidua aurkarien taldeko Juanjoren kanporaketak markatu zuen. Lehen ordu erdian epaileak txartel gorri zuzenarekin kanporatu zuen jokalaria eta orduz geroztik, bat guttiagorekin aritu zen Rayo. Talde txuribeltzak hau aprobetxatuta bere jokoa inposatu zuen eta markagailuan aurreratzen hasi zen. 40. minutuan Solis izan zen taldea aitzinetik jarri zuena. 1-0ekoarekin atsedenaldira joanen zirela uste zutenean berriz, Oyarzunek 2-0eko ezarri zuen bertze gol olinpiko batekin. Hala ere, epaileak Escobarri eman zion gola, erremate lerroaren gainean egin zuela ebatzita.

Bigarren zatian, Real Unionek bere nagusitasunarekin segitu zuen. Lehen abagunean hirugarren gola sartu zuen Solisek, bere bigarrena jardunaldi berean. Aldaketek erritmoa moteldu bazuten ere, etxekoek izan zuten baloiaren jabetza eta azken sei minutuan Cerdák aukera izan zuen laugarrena sartzeko. Ez zuen atean asmatu, baina luzapenean bai iritsi zen azken gol hori. Cordobak, 92. minutuan, 4-0ekoa ezarri zuen behin-betiko.

Sei puntuak irabazita, bi neurketako asteari aurre egin beharko diote orain txuribeltzek. Asteazken honetan, 19:30ean, Derioren kontra jokatuko du Federazio Kopako fase autonomikoko finala. Larunbatean berriz, 19:30ean ere, Arenteiro bisitatuko dute denboraldiko laugarren jardunaldia jokatzeko.

(Argazkia: Barbara Duarte)

IRUNGO UDALAK 534.000 EURO BIDERATUKO DITU STADIUM GALEN HOBEKUNTZAK EGITEKO

Irisgarritasun neurriak betetzeko igogailua instalatzeko eta berdegunea berritzeko inbertsioak aurreikusi ditu

Maiatzeko udal osoko bilkuran...

OSASUNAK UDAKO FUTBOL CAMPUSA EGINEN DU DONEZTEBEN

4 eta 14 urte bitarteko haurrek hartzen ahalko dute parte ekainaren 24tik 27ra eginen den topaketan

Osasunak udako futbol campusa antolatu du Donezteben,...

FRAN JUSTO: “BIHAR IRABAZI NAHI DUGU AITZINERA PAUSU GARRANTZITSUA IZANEN DELAKO”

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua jokatuko du bihar, azkena etxean, Fuenlabradaren kontra

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua...

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan