REAL UNIONEK BALAIDOS-EN JOKATUKO DU BIHAR

Irundarrek bihar hasiko dute denboraldiko bigarren zatia, Celta B taldearen aurka jokatu beharreko partiduarekin

Real Unionek larunbatean bukatu zituen denboraldiko lehen zatiko neurketak, eta bihar emango die hasiera bigarren zatikoei. Orain jokatu beharreko partiduetako lehendabizikoa Celta B taldearen aurka izango da, Balaidos zelaian, arratsaldeko 19etan.

Gaur goizean azken entrenamendua egin eta segidan abiatuko dira irundarrak Vigora. Aitor Zulaika entrenatzaileak prentsaurrekoan esan duen moduan, Celta B taldearen kontra jokatu beharreko neurketa “beste partidu bat gehiago izango da, ia beste guztiek izaten dituzten zailtasun gehienekin”. Izan ere, talde hau laugarren sailkatua izateaz gain, “talentu handia duen talde bat da eta internazionala da”, eta honek zailtasuna emango dio norgehiagokari.

Partidu hau prestatzeko, Real Unionek Stadium Galen jokatutakoari begiratu diola aipatu du Zulaikak. Bi taldeak aurrez aurre aritu baitziren irailean, denboraldiko hirugarren jardunaldian, hain zuzen ere. Orduan, 1-4ko markagailuarekin irabazi zuen Celtak eta beraz, bertan gertatukoak “zer egin behar den eta zer ez den egin behar” erakutsiko die irundarrei entrenatzailearen iritziz. “Guk gurera begiratzen badugu beti, orain are eta gehiago”, gaineratu du.

Txuribeltzek hamar egunetan hiru neurketa izango dituzte, tartean bi bidai luzerekin. Hala ere, honek ez duela beraien errendimenduan eraginik izango ziurtatu du azpeitiarrak: “Guztiak gaude antzeko egoeran. Agian guk bi bidai jarraian izango ditugu, baina ez dago aitzakirik. Zentzu horretan baldintza berdinetan gaude Celtarekin, eta ez du eraginik izango”.

Horrela, bihar ekingo dio Real Unionek bigarren zatiko neurketei, Celta B-ren aurka jokatuko duen partiduarekin. Balaidos zelaian ospatuko da 20. jardunaldia hau, arratsaldeko 19etan.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...