REAL UNIONEK BERTZE HIRU PUNTU BATU ZITUEN ETXEAN

Talde txuribeltza partiduari buelta emateko gai izan zen eta hirugarren garaipena segidan lortu zuen

Real Unionek hirugarren garaipena segidan lortu zuen atzo eguerdian Galen. Teruel izan zuen aitzinean talde txuribeltzak eta hasieran aurkaria aitzindu bazen ere, etxekoak gai izan ziren markagailuari buelta emateko eta hiru puntuak poltsikoratzeko eta liderretik puntu bakarrera gelditzeko.

Lehen zatian hutsean bukatu zuten bi taldeek ere. Zenbait aukera izan zituzten, baina ez batak ez bertzeak ere ez zuen atean asmatu. Bigarren zatian berriz, partiduaren norabidea aldatu zen. 58. minutuan, Teruelen alde jarri zen markagailua, Alastueyk sartutako golarekin. Besoak jeitsi gabe, segidan ailegatu zen etxekoen erantzuna. Hamar minutu beranduago, Solísek berdindu egin zuen eta hortik aitzinera, Real Unionen momentua izan zen. 72. minutuan, Riverok bigarren gola sartu zuen penaltiz eta 84. berriz, Peru Ruizen sartu zuen hirugarrena.

Neurketa oraindik ere luzatu egin zen eta Real Union garaipena mantentzeko borrokan aritu zen. 93. minutuan ezusteakoa ailegatu zen, Solísek bere atean sartu baitzuen gola. Hala ere, 3-2koa mantentzen jakin zuten etxekoek eta horrela, bertze hiru puntu batu ahal izan zituzten sailkapenera.

Honen ondotik, Real Unionek bi partiduko astea izanen du aitzinetik. Asteazken honetan, (irailaren 27an) taldea Asturiasera joanen da Marino de Luancoren kontra RFEF Kopako final-hamaseirenak jokatzeko. Larunbatean berriz, irailaren 30ean, Unionistas de Salamanca bisitatuko du.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...