REAL UNIONEK CADIZ KANPORATU DU ERREGE KOPATIK

Neurketa berdinketan bukatu behar zela zirudienean, Nacho Sanchezek garaipenaren gola sartu zuen luzapeneko laugarren minutuan

Real Unionek Errege Kopako lehen kanporaketa gainditu du eta bigarren fasera pasatzeko txartela eskuratu du, Cadiz txapelketatik kanpo utzita. Hain zuzen ere, atzo arratsaldean bi taldeen artean jokatutako neurketan etxeko taldeak 3-2ko markagailuarekin garaitu zituen andaluziarrak, Nacho Sanchezek luzapenean sartutako golari esker.

Talde txuribeltzak garaipen landua eskuratu zuen atzo arratsaldean Cadizen kontra Errege Kopako lehen kanporaketan. Bi taldeek aukerak izan zituzten lehen minutuetatik, baina 15. minutuan iritsi zen Cadizen errematea. Lucas Perezek 0-1ekoa ezarri zuen markagailuan, Joel Jimenezek gelditu ezin izan zuen baloi bat sarera sartuz. Hala ere, Real Unionek segidan erantzun zion honi. Hurrengo jokaldian Nacho Sanchezek Seguinen pasea aprobetxatu eta berdinketa eskuratu zuen. Horrela, 1-1ekoarekin iritsi zen partidua atsedenaldira.

Bigarren zatian emaitza hau iraultzeko asmoarekin zelairatu ziren Aitor Zulaikaren mutilak eta saiakerak egin zituzten horretarako ere. Hala ere, Cadiz izan zen berriz ere aitzinetik jarri zena. Hain zuzen ere, 60. minutuan ezarri zuten 1-2koa Negredok sartutako gol bati esker. Hemeretzi minutu beranduago, ordea, Ivan Perezek baloia sarera sartu eta 2-2koa ipini zuen markagailuan. 90 minutuak bukatuta, binako berdinketa zuten bi taldeek eta luzapenean etorri zen Real Unionen garaipena. Nacho Sanchezek berriro, 30 metrotik egin zuen jaurtiketa eta sare barruan asmatu ahal izan zuen, 3-2koa ipiniz eta Cadiz Errege Kopatik kanporatuz.

(Argazkia: Mikel Blasco)

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...