REAL UNIONEK DENBORALDI OSOA JOKATUKO DU AZKEN NEURKETAN

Castellonen kontra berdindu ondotik, Iñaki Goikoetxearen mutilak garaipenaren bila aterako dira etxeko zelaian maila mantentzeko ahaleginetan

Real Union maila mantentzeko borrokan sartuta egonen da azken neurketa bitarte. Pasa den larunbatean Castellonen kontra berdindu ondotik, heldu den larunbatean (maiatzaren 27an) La Nuciaren kontra jokatuko du denboraldiko helburu nagusia. Hala ere, taldea gogotsu dago eta azken emaitzak begiratuta, lasaitasunarekin jarraitzeko erabakia hartuko dute.

Castellon izan zen agintzen hasi zen taldea pasa den larunbateko jardunaldian. Euren etxean 8.600 zaleren aitzinean, taldeak bere indarra erakutsi zuen eta aukera gehienak ere beraienak izan ziren. Hala ere, ezin izan zuten baloia sare barrura bidalia eta horrela, hutsera berdinduta iritsi ziren bi taldeak atsedenaldira.

Bigarren zatian berriz, Real Union berpiztu eta euren hanketan eduki zuten baloia minutu askotan. Horrela, hobekien jokatzen ari ziren momentuan, zailtasunak iritsi ziren markagailura. 63. minutuan, De Miguelek gola sartu eta Castellonen alde jarri zuen partidua. Edonola ere, Iñaki Goikoetxearen mutilek ongi erantzuten jakin zuten eta hurrengo jokaldian, Aramburuk emaitza berdintzeko aukera aprobetxatu zuen, areaz kanpotik egindako jaurtiketa batekin. Azken minutuetan, emaitza horri eutsi eta berdinketan bukatu zen partidua, puntu bana eskuratuz bi taldeak.

Horrela, hil ala biziko partidua jokatuko du Real Unionek heldu den larunbatean (19:30) Stadium Galen, La Nucia taldearen kontra. Puntu bakar batera dago aurkaria eta garaipena izanen da talde txuribeltzari maila mantentzeko aukera emanen dion emaitza bakarra. Beraz, indar guztiarekin eta zaleen babesarekin partidu erabakigarria jokatuko du etxean denboraldi zail honi bukaera emateko.

(Argazkia: Gio Batista)

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...

REAL UNIONEK CORNELLA GARAITU ZUEN GALEN

Alex Cerdák sartutako golari esker, hiru puntuak etxean gelditu ziren

Urtarriletik garaipenik batu gabe egon ondotik, Real Unionek Cornella garaitu...