REAL UNIONEK DENBORALDI OSOA JOKATUKO DU AZKEN NEURKETAN

Castellonen kontra berdindu ondotik, Iñaki Goikoetxearen mutilak garaipenaren bila aterako dira etxeko zelaian maila mantentzeko ahaleginetan

Real Union maila mantentzeko borrokan sartuta egonen da azken neurketa bitarte. Pasa den larunbatean Castellonen kontra berdindu ondotik, heldu den larunbatean (maiatzaren 27an) La Nuciaren kontra jokatuko du denboraldiko helburu nagusia. Hala ere, taldea gogotsu dago eta azken emaitzak begiratuta, lasaitasunarekin jarraitzeko erabakia hartuko dute.

Castellon izan zen agintzen hasi zen taldea pasa den larunbateko jardunaldian. Euren etxean 8.600 zaleren aitzinean, taldeak bere indarra erakutsi zuen eta aukera gehienak ere beraienak izan ziren. Hala ere, ezin izan zuten baloia sare barrura bidalia eta horrela, hutsera berdinduta iritsi ziren bi taldeak atsedenaldira.

Bigarren zatian berriz, Real Union berpiztu eta euren hanketan eduki zuten baloia minutu askotan. Horrela, hobekien jokatzen ari ziren momentuan, zailtasunak iritsi ziren markagailura. 63. minutuan, De Miguelek gola sartu eta Castellonen alde jarri zuen partidua. Edonola ere, Iñaki Goikoetxearen mutilek ongi erantzuten jakin zuten eta hurrengo jokaldian, Aramburuk emaitza berdintzeko aukera aprobetxatu zuen, areaz kanpotik egindako jaurtiketa batekin. Azken minutuetan, emaitza horri eutsi eta berdinketan bukatu zen partidua, puntu bana eskuratuz bi taldeak.

Horrela, hil ala biziko partidua jokatuko du Real Unionek heldu den larunbatean (19:30) Stadium Galen, La Nucia taldearen kontra. Puntu bakar batera dago aurkaria eta garaipena izanen da talde txuribeltzari maila mantentzeko aukera emanen dion emaitza bakarra. Beraz, indar guztiarekin eta zaleen babesarekin partidu erabakigarria jokatuko du etxean denboraldi zail honi bukaera emateko.

(Argazkia: Gio Batista)

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...