REAL UNIONEK EZ DU PUNTURIK IRABAZI ELDAN

Talde txuribeltzak 2-0eko markagailuarekin galdu zuen atzo Eldenseren kontra

Real Unionek baldintzatuta bidaiatu zuen asteburuan Eldara eta hori agerian gelditu zen Eldenseren aurka jokatutako neurketan ere. Gainera, aurretik bazituzten bajei Carlos Bravona ere gehitu zitzaion partidua hasi eta minutu gutxira. Horrela, etxeko taldeak bere nagusitasuna erakutsi eta 2-0eko markagailuarekin irabazi zuen talde txuribeltzaren aurrean.

Neurketa hasi eta minutu gutxira Carlos Bravo gabe gelditu zen Real Union. Madrildarrak aldaketa eskatu zion Aitor Zulaikari giharretako minez baitzegoen. Zoritxarrei beste bat ere batu zitzaion segidan. Izan ere, partidaren bederatzigarren minutuan etxeko taldea markagailuan aurreratu zen, Nietok sartutako gol batekin. Talde irundarrak bere aukerak ere izan zituen, baina ezin izan zituen errematatu eta beraz, 1-0ekoarekin iritsi zen norgehiagoka atsedenaldira.

Aldageletatik bueltan, txuribeltzak berdinketaren bila atera ziren zelaira eta Nuñezek bere abagunea eduki zuen hori lortzeko, baina jaurtiketa kornerrera joan zen. Berdinketa lortu gabe, Eldensek oraindik gehiago zabaldu zuen markagailuako tartea. 63. minutuan, Clementek etxeko taldearen bigarren gola eskuratu zuen eta 2-0ekoa ezarri zuen. Alain Oyarzunek segidan erantzun eta hurrengo minutuetan bi aukera izan zituen errenta hori murrizteko. Hala ere, ezin izan zituen jaurtiketa horiek errematatu eta beraz, Real Union punturik gabe itzuliko da Irunera.

(Argazkia: CD Eldense)

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...