REAL UNIONEK EZIN IZAN ZUEN UNIONISTASEK BERE ETXEAN DUEN BOLADA ONA HAUTSI

Real Unionek aukera izan zuen berdintzeko, baina azkenean Salamancakoak 1-0eko markagailuari eutsi zioten

Real Union punturik batu gabe bueltatu zen atzo iluntzean Irunera. Unionistas de Salamanca bisitatu zuen talde txuribeltzak eta berdintzeko aukera izan bazuten ere, azkenean etxekoek 1-0 irabazi zuten, sei hilabetez euren zelaian duten bolada onari segida emanez.

Lehen zatian nagusi izan zen Unionistas eta lan on hori gol batekin borobildu ahal izan zuten. 39. minutuan, atsedenaldirako bidean, Slavyk sartu zuen baloia sarera, Rastrojok egindako erdiraketa bat errematatuz. Lehen zatia bukatu aitzinetik, Real Unionek aukera izan zuen berdintzeko, baina Escobarrek egindako jaurtiketa Martinezek kornerrera bideratu zuen.

Bigarren zatian berriz, talde txuribeltzak bere indarra erakutsi zuen zelaian eta baloiaren jabetza ere Fran Justoren taldeak eduki zuen. Aukera aunitz sortu zituzten, eta aurkariaren zelaian aritu ziren ia 45 minutuz. Hala ere ez zuten asmatu eta golik sartu gabe bukatu zuten partidua. Berdinketa eskura izan zuten, baina azkenik, Unionistasen alde bukatu zen jardunaldia.

Hiru puntuak Salamancan gelditu ziren eta Real Unionek porrota honi buelta eman beharko dio orain, heldu den igandean (urriaren 8an) Tarazona jasotzeko Galen, eguerdiko 12:00etan.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...