REAL UNIONEK EZIN IZAN ZUEN UNIONISTASEK BERE ETXEAN DUEN BOLADA ONA HAUTSI

Real Unionek aukera izan zuen berdintzeko, baina azkenean Salamancakoak 1-0eko markagailuari eutsi zioten

Real Union punturik batu gabe bueltatu zen atzo iluntzean Irunera. Unionistas de Salamanca bisitatu zuen talde txuribeltzak eta berdintzeko aukera izan bazuten ere, azkenean etxekoek 1-0 irabazi zuten, sei hilabetez euren zelaian duten bolada onari segida emanez.

Lehen zatian nagusi izan zen Unionistas eta lan on hori gol batekin borobildu ahal izan zuten. 39. minutuan, atsedenaldirako bidean, Slavyk sartu zuen baloia sarera, Rastrojok egindako erdiraketa bat errematatuz. Lehen zatia bukatu aitzinetik, Real Unionek aukera izan zuen berdintzeko, baina Escobarrek egindako jaurtiketa Martinezek kornerrera bideratu zuen.

Bigarren zatian berriz, talde txuribeltzak bere indarra erakutsi zuen zelaian eta baloiaren jabetza ere Fran Justoren taldeak eduki zuen. Aukera aunitz sortu zituzten, eta aurkariaren zelaian aritu ziren ia 45 minutuz. Hala ere ez zuten asmatu eta golik sartu gabe bukatu zuten partidua. Berdinketa eskura izan zuten, baina azkenik, Unionistasen alde bukatu zen jardunaldia.

Hiru puntuak Salamancan gelditu ziren eta Real Unionek porrota honi buelta eman beharko dio orain, heldu den igandean (urriaren 8an) Tarazona jasotzeko Galen, eguerdiko 12:00etan.

IRUNGO UDALAK 534.000 EURO BIDERATUKO DITU STADIUM GALEN HOBEKUNTZAK EGITEKO

Irisgarritasun neurriak betetzeko igogailua instalatzeko eta berdegunea berritzeko inbertsioak aurreikusi ditu

Maiatzeko udal osoko bilkuran...

OSASUNAK UDAKO FUTBOL CAMPUSA EGINEN DU DONEZTEBEN

4 eta 14 urte bitarteko haurrek hartzen ahalko dute parte ekainaren 24tik 27ra eginen den topaketan

Osasunak udako futbol campusa antolatu du Donezteben,...

FRAN JUSTO: “BIHAR IRABAZI NAHI DUGU AITZINERA PAUSU GARRANTZITSUA IZANEN DELAKO”

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua jokatuko du bihar, azkena etxean, Fuenlabradaren kontra

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua...

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan