REAL UNIONEK HIRU PUNTU BATU ZITUEN LEZAMAN

Nacho Sanchezek errematatutako gol bati esker, txuribeltzek garaipena eskuratu zuten Bilbao Athletic B-ren kontra

Real Unionek hiru puntu gehiago batu ditu sailkapenean, atzo Bilbao Athletic B taldea Lezaman garaitu ostean. Etxekoek gidatu zuten neurketako 90 minutuetan, baina Alain Oyarzunek jaurti eta Nacho Sanchezek errematatu zuen baloi bati esker, 0-1ekoa ezarri zuen David Movillaren taldeak eta beraz, garaipenarekin itzuli zen etxera.

Partiduaren zortzigarren minutuan izan zuen Bilbao Athletic-ek lehen aukera. Hala ere, Real Union ez zen kikildu eta bi minutu beranduago etorri zen bere erantzuna. Bi taldeek ere ezin izan zuten markagailuan aurreratu lehen minutu horietan, baina 0-1ekoa ezartzeko zorian egon zen talde txuribeltza lehen ordu laurdenean. Hain zuzen ere, Ivan Perezek gola sartu zuen, baina epaileak jokoz kanpoko jokaldia izan zela ebatzi zuen, beraz eskuratutako puntua baliogabetzea erabaki zuen. 33. minutuan, gainera, Jon Ander area barruan lurrera botatzeagatik, talde txuribeltzak penaltia eskatu zuen, baina epaileak ez zuen honen aurrean erantzun. Are gehiago, minutu bat beranduago, txartel gorria atera zion Montorori talde aurkariko erasotzaile bat jotzeagatik.

Markagailua hutsean eta jokalari bat gutxiagorekin hasi zuen Real Unionek jardunaldiko bigarren zatia. Orduan ere etxeko taldea izan zen nagusi, baina kontraerasoan argi ibili ziren David Movillaren mutilak. 77. minutuan, Seguinek izan zuen gola sartzeko aukera, baina ez zuen asmatu. 79. minutuan, ordea, partida erabakiko zuen jokaldia iritsi zen. Alain Oyarzunek baloia luze jaurti eta Nacho Sanchezek Ispizuaren aitzinean asmatzeko aukera izan zuen. Horrela, 0-1ekoa ezarriz, Real Unionek garaipena eskuratu zuen eta hiru puntu garrantzitsu batu zituen sailkapenera.

(Argazkia: Athletic Club)

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...

REAL UNIONEK CORNELLA GARAITU ZUEN GALEN

Alex Cerdák sartutako golari esker, hiru puntuak etxean gelditu ziren

Urtarriletik garaipenik batu gabe egon ondotik, Real Unionek Cornella garaitu...

FRAN JUSTO: “ERRONKA ZAILA DA BAINA PREST NAGO”

Entrenatzaile galiziarra bueltan da Galen eta Cornellari aurre egiteko beharreko kirol prestaketak, baita emozionalak ere, egiten ari da Real...