REAL UNIONEK LA NUCIAREN AURKA BERDINDU ZUEN

Bigarren zatian Nacho Sanchezek lortu zuen bana berdintzea eta beraz, beste puntu bat batzea sailkapenean

Real Unionek bana berdinduta bukatu zuen La Nuciaren kontra jokatutako neurketan. Lehen zatian etxeko taldea aurreratu zen, Pinak sartutako gol batekin, eta azken 45 minutuetan Nacho Sanchezek sartu zuen berdinketarako gola. Hiru neurketa jarraian galdu ondoren, talde txuribeltzak puntu bat batu zuen atzo sailkapenean.

Lehen zatian etxeko taldea izan zen nagusi eta beraiek izan zituzten gola sartzeko aukera guztiak. Real Unionek bakar bat izan zuen, baina Miguel Santosen erdiraketa Jaume Valensen eskuetara joan zen. Azkenik, 39. minutuan, La Nuciak gola eskuratu zuen eta horrela, markagailua beraien alde ezarri zuten. Pinak egin zuen gola, buruz egindako jaurtiketa batekin.

Atsedenalditik bueltan, talde txuribeltzak baloiaren jabetza edukitzeko saiakera gehiago egin zituen. Lehen aukerak La Nuciarentzat izan ziren berriz, baina ezin izan zituen errematatu. Aldiz, Real Unionek, gola sartzeko lehen abagunea aprobetxatu eta markagailua berdintzea lortu zuen. Nacho Sanchezek sartu zuen baloia sarera, area kanpotik egindako jaurtiketa batekin. Horrela, bana berdinduta bukatu zuten bi taldeek norgehiagoka, eta Real Unionek puntu bat batzea lortu zuen sailkapenean, hiru neurketa jarraian galdu ondotik.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...