REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN ETXEAN ARENTEIROREN KONTRA

Epaileak erabakitako penalti batek baldintzatu zuen atzo eguerdian jokatutako partidua

Real Unionek ezin izan zuen Arenteiro garaitu, atzo eguerdian Stadium Galen jokatu zen partiduan. 1-2ko markagailuarekin galdu zuen talde txuribeltzak, epaileak erabakitako penalti batek baldintzatutako partiduan.

Real Unionek ongi hasi zuen partidua atzo eguerdian etxean. Talde txuribeltzak pare bat aukera garbi eduki zituen lehen zatian, baina ezin izan zituen horiek errematatu. Lehena, Eimilen erdiraketa baten ondotik, Escobarri gora joan zitzaion eta bigarrenean ere, Muñozi gauza bera pasatu zitzaion. Kontrolpean zuen Real Unionek partidua, baina orduan jardunaldiko jokaldi polemikoa etorri zen, neurketa guztiz baldintzatu zuena. Epaileak penaltia agindu zuen, Ivan Perezek korner batean baloia eskuekin ukitu zuelakoan. Pibek penaltia jaurti eta atean asmatuta Arenteiro aitzindu zuen markagailuan. Etxekoek jokaldian eskurik ez zela egon aipatu zuten, baina ezin izan zuten deus ere egin horren aitzinean.

Bigarren zatiaren hasieran, Arenteirok bigarren gola sartzeko aukera ere aprobetxatu zuen eta 0-2koa ezarri zuen bere alde markagailuan. Irundarrek zenbait aldaketa egin zituzten zelaian eta bertze pare bat aukera ere eduki zuten, gauzatu ez zirenak. Hala ere, 85. minutuan, Peru Ruizek talde txuribeltzaren lehen gola lortu zuen, baina hau ez zen nahikoa izan partidua berdintzeko.

Horrela, 1-2ko markagailuarekin, puntual Galiziara joan ziren eta Real Unionek orain, heldu den larunbatean (urtarrilaren 27an) garaipena eskuratzeko bertze aukera bat edukiko du Tarazonan, Tarazonaren konta (16:00).

(Argazkia: Barbara Duarte Fotografia)

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...

REAL UNION ROCAK BETI GAZTE GARAITU ZUEN GALEKO ANEXOAN

Letamendiak penaltiz sartutako golari esker jardunaldiko hiru puntuak etxean gelditu ziren

Real Unión Roca: Rodríguez; Arteaga (Fernández,...