REAL UNIONEK PUNTU BAT ATERA ZUEN BARÇA ATLÉTIC TALDEAREN KONTRAKO PARTIDUTIK

Talde txuribeltzak hutsera berdindu zuen kataluniarren kontra, partidu on bat jokatu ondotik

Real Unionek hutsera berdindu zuen, igande arratsaldean, Barça Atlétic taldearen kontra. Garaipena merezi bazuen ere, Irungo taldeak ezin izan zituen hiru puntuak etxean irabazi eta beraz, zapore gazi gozoarekin bukatu zuten asteburuko jardunaldia.

Eguraldi kaskarrarekin, baina zaleen berotasunarekin, ekin zion Real Unionek Barça Atlétic taldearen kontrako partiduari. Zelaia putzuz betea zegoen, asteburuko euriteen ondorioz, eta aireko baloiak izan ziren nagusi 90 minutuetan zehar. Hala ere, talde txuribeltzak bere lekua aurkitu zuen etxeko berdegunean eta gehiago izan ziren lehen minutuetan.

Bigarren zatian ailegatu zen, edonola ere, gola egiteko lehen aukera garbia. 62. minutuan, Escobarrek korner bat errematatu egin zuen, baina atezainak ongi gelditu zuen baloia. Lau minutu beranduago, area kanpotik egindako jaurtiketa bat ere atea aurkitzeko zorian egon zen, baina ez zen posible izan. 68. minutuan Benitok izan zuen gola bere hanketan, baina atezaina gainditu eta ezin izan zuen atean asmatu. 73. minutuan, jokaldi polemikoa ailegatu zen. Ivan Perezek errematatu eta Escobarrek baloia sare barrura bidali zuen. Hala ere, epailea jokoz kanpoko jokaldia izan zela erabaki zuen eta gola deuseztatua gelditu zen. Azkenean, 87. minutuan, Benitok izan zuen berriz ere markagailuan aitzina hartzeko aukera, baina baloiak langa jo zuen.

Gehiago merezi zutenaren sentsazioarekin bukatu zen neurketa irundarrentzat, eta puntu bat batuta, heldu den asteburuari begira jarri dira dagoeneko jokalariak. Heldu den larunbatean, martxoaren 9an, Rayo Majadahonda bisitatuko dute txuribeltzek, 16:00etan.

(Argazkia: Barbara Duarte Fotografia)

REAL UNIONEK GARAIPENA ESKURATU ZUEN ETXEKO AZKEN JARDUNALDIAN

Talde txuribeltzak Fuenlabrada garaitu zuen (2-1) luzapenean Bazek sartutako gol bati esker

Real Unionek denboraldiko azken aurreko jardunaldia...

IRUNGO UDALAK 534.000 EURO BIDERATUKO DITU STADIUM GALEN HOBEKUNTZAK EGITEKO

Irisgarritasun neurriak betetzeko igogailua instalatzeko eta berdegunea berritzeko inbertsioak aurreikusi ditu

Maiatzeko udal osoko bilkuran...

OSASUNAK UDAKO FUTBOL CAMPUSA EGINEN DU DONEZTEBEN

4 eta 14 urte bitarteko haurrek hartzen ahalko dute parte ekainaren 24tik 27ra eginen den topaketan

Osasunak udako futbol campusa antolatu du Donezteben,...

FRAN JUSTO: “BIHAR IRABAZI NAHI DUGU AITZINERA PAUSU GARRANTZITSUA IZANEN DELAKO”

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua jokatuko du bihar, azkena etxean, Fuenlabradaren kontra

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua...

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan