REAL UNIONEK PUNTU BAT ATERA ZUEN CULTURAL LEONESAREN KONTRAKO PARTIDUTIK

Talde txuribeltzak hutsera berdindu zuen etxean Cultural y Deportiva Leonesa taldearen kontra

Real Unionek hutsera berdindu zuen, pasa den larunbatean etxean, Cultural y Deportiva Leonesaren kontra. Aukera gutti izan zituzten bi taldeek ere, eta azkenean puntuak banatu zituzten neurketa bukaeran. Real Unioni sailkapeneko azken postuak sahiesteko balio izan zion berdinketak.

Lehen zatia ia aukerarik gabeko 45 minutu izan ziren, nahiz eta itxura ona eman zuten bi taldeek eta lan ona egin zuten golaren bila. Edonola ere, Real Unionek izandako aukera area kanpora joan zen, baita Cultural y Deportiva Leonesak izan zuena ere. Bigarren zatian berriz, arrisku gehiago sortu zuten bi taldeek ere. Fran Justoren taldeak hirutan izan zuen markagailua bereganatzeko aukera euren hanketan, baina ez zen posible izan eta azkenean, hutsean gelditu zen markagailua.

Puntu bana eskuratu zuten bi taldeek eta Real Unionek maila mantentzeko lehian segitzen du borrokan. Heldu den igandean, maiatzaren 12an, talde txuribeltzak Ponferradina bisitatuko du, eguerdiko 12:00etan.

(Argazkia: Barbara Duarte Fotografia)

IRUNGO UDALAK 534.000 EURO BIDERATUKO DITU STADIUM GALEN HOBEKUNTZAK EGITEKO

Irisgarritasun neurriak betetzeko igogailua instalatzeko eta berdegunea berritzeko inbertsioak aurreikusi ditu

Maiatzeko udal osoko bilkuran...

OSASUNAK UDAKO FUTBOL CAMPUSA EGINEN DU DONEZTEBEN

4 eta 14 urte bitarteko haurrek hartzen ahalko dute parte ekainaren 24tik 27ra eginen den topaketan

Osasunak udako futbol campusa antolatu du Donezteben,...

FRAN JUSTO: “BIHAR IRABAZI NAHI DUGU AITZINERA PAUSU GARRANTZITSUA IZANEN DELAKO”

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua jokatuko du bihar, azkena etxean, Fuenlabradaren kontra

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua...

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan