REAL UNIONEK PUNTU BAT BERRESKURATU ZUEN LUZAPENEAN

Solísen golari esker, Real Unionek puntuak banatu zituen Celta Fortunarekin

Real Unionek bana berdindua bukatu zuen atzo eguerdian, Galen, Celta Fortunaren kontra jokatutako partiduan. Golik gabeko lehen zatia jokatu ondotik, bigarrenean ailegatu zen galiziarren gola. Hala ere, etxekoek ez zuten amore eman eta berdinketa eskuratu zuten luzapenean, Solísek sartutako gol bati esker.

Aukera guttiko lehen zatia jokatu zuten Real Unionek eta Celta Fortunak Stadium Galen igande eguerdian. Lehen abagunea etxekoena izan zen, baina aurkarien atezainak geldiketa ona egin zuen. Neurketaren norabidea aldatu zen orduan, Unai Agirre atezainak kolpe bat jaso zuenean eta zelaitik atera behar izan zenean. Charly Perezek egin zuen debuta orduan. Hurrengo jokaldian galiziarrek izan zuten eskura gola, baina etxekoek ongi gelditu zuten aukera. Luzapenean berriz ere, Celtak izan zuen markagailua bere alde jartzeko abagunea, baina zutoinean jo zuen baloi honek.

Golik gabeko lehen zatiaren ondotik, bigarrena hasi zuten bi taldeek. 75. minutuan azkenik, lehen gola ailegatu zen Galera. Celta Fortunato Javi Rodriguezek lortu zuen, jaurtiketa gurutzatu batekin, eta kolpe latza izan zen hau Real Unionentzat. Edonola ere, besoak jeitsi gabe segitu zuten lanean Iñigo Idiakezen mutilek eta luzapenean neurketa berdintzea lortu zuten. Solísek sartu zuen, eta puntuak bi taldeen artean banatzea eragin zuen.

Heldu den asteburuan, otsailaren 24an zehazki, CE Sabadell bisitatuko du talde txuribeltzak, Nova Creu Alta zelaian, 16:00etan.

(Argazkia: Barbara Duarte Fotografia)

REAL UNIONEK GARAIPENA ESKURATU ZUEN ETXEKO AZKEN JARDUNALDIAN

Talde txuribeltzak Fuenlabrada garaitu zuen (2-1) luzapenean Bazek sartutako gol bati esker

Real Unionek denboraldiko azken aurreko jardunaldia...

IRUNGO UDALAK 534.000 EURO BIDERATUKO DITU STADIUM GALEN HOBEKUNTZAK EGITEKO

Irisgarritasun neurriak betetzeko igogailua instalatzeko eta berdegunea berritzeko inbertsioak aurreikusi ditu

Maiatzeko udal osoko bilkuran...

OSASUNAK UDAKO FUTBOL CAMPUSA EGINEN DU DONEZTEBEN

4 eta 14 urte bitarteko haurrek hartzen ahalko dute parte ekainaren 24tik 27ra eginen den topaketan

Osasunak udako futbol campusa antolatu du Donezteben,...

FRAN JUSTO: “BIHAR IRABAZI NAHI DUGU AITZINERA PAUSU GARRANTZITSUA IZANEN DELAKO”

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua jokatuko du bihar, azkena etxean, Fuenlabradaren kontra

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua...

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan