Sailkapeneko bosgarrena menderatu du Erroibidek
Saskibaloia

ERROIBIDE-IRUN: Izaro Alza (9), Cristina Gonzalez (9), Maialen Ramirez, Estrella Gonzalez, Leticia Martinez (9), Saioa Altzaga (17), Leire Oregi (10), Nerea Saenz (4), Saray Arozena (6).

Azken jardunaldietako hobekuntzari jarraipena eman dio Erroibide-Irunek. Igande eguerdian Burlataren aurka irabazi zuen Artaleku kiroldegian. Lehiarako gaitasuna eta konfiantza erakutsi zituen Erroibidek, azken laurdenean irauli zuelako markagailua, neurketa osoan zehar atzetik ibili ondoren. Hasieran erritmo bizia ezarri zuten nafarrek, eta erraztasun handiarekin lortu zuten baloia saskiratzea. Bigarren laurdenean defentsa estutu zuten irundarrek, markagailuko aldea murrizteko (30-36).

Hirugarren laurdenean jokoa gogortu zuten bi taldeek, eta neurketa are gehiago orekatu zen (43-46). Azken hamar minutuetan zehar zortzi aldiz irudikatu zuen markagailuak berdinketa. Minutu erdia falta zela, 62-62koa zen emaitza. Burlatak erasoa antolatzeko hutsartea eskatu zuen, baina ez zuen eraginik izan. Baloiak ez zuen saskirako bidea aurkitu, eta kontraerasoan Letizia Martinezi falta egin zioten. Bi jaurtiketa libreak sartuta, garaipena eskuratu zuen Erroibide-Irunek.

LEHEN PORROTA…BIGARREN GELDIUNEA?
Saskibaloia

Erroibidek ezin izan du denboraldiko laugarren garaipena erdietsi, neurketa berdindu batean, Leioako Askartza taldeak 64-69 irabazi du.

Hiru hilabete...

GALDAKAO ZONALDE GORRIAN UTZI DU ERROIBIDEK
Saskibaloia

Hiru hilabete geldirik egon ostean, lehiaketa utzi zuten bezala bueltatu dira irundarrak, garaipenarekin alegia. Cafeteria Tartalo Ibaizabelen aurka 71-86 gailendu...

GARAIPEN BERRI BAT ERROIBIDERENTZAT
Saskibaloia

Neurketa zail batean, azken laurdenean Erroibidek denboraldiko bigarren garaipena erdietsi du eta sailkapeneko lider berri bezala kokatu da...

HENDAIA BASKET BALLEK ASTEBURUKO BI NEURKETAK BEREGANATU DITU
Saskibaloia

Ostiralean Hazparneren jaso zuten Irandatzen eta aise 78-59-ko garaipena erdietsi zuten; igandean, bestalde, Merignac 80-56 garaitu zituzten.