Santanaren kargugabetzea bizkortu du Gernikako porrotak

Asier Santana entrenatzailea kargutik kendu du Real Unionek, azken emaitzek eta taldearen norabideak eraginda. 2016-2017 denboraldiaren hasieran iritsi zen Santana, Realaren eskutik. Ondo ekin zion Unionek sasoiari, eta abendutik aurrera hasi zen beheraldia. Aurten, ordea, askoz lehenago nahastu da denboraldia. Izan ere, azken zortzi jardunaldietan, partida bakarra irabazi dute txuribeltzek. Momentu honetan, sei puntu gutxiago ditu jaitsiera postuetan dagoen Osasuna Bk.

Joan den astean luzapenean jaso zuen Real Unionek binakoa, Arenasen aurkakoan. Igande honetan, 90.ean sartu zion Gernikak 1-0ekoa. Ordura arte partida txukuna egin zuen Irungo taldeak, bigarren zatian, batez ere. Baina bukaeran, nekeak eta arnas faltak eraginda, Gernikak garaipenerako bidea topatu zuen. Ikusgai dago orain, entrenatzaile aldaketak konponbidea ekarriko duen. Momentuz, klubak ez du Santanaren ordezkoaren berri eman, baina haren bila ari da. Litekeena da, era berean, neguko merkatuan, taldea indartzeko jokalariren bat ere fitxatzea.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...