SANTIAGOTARRAK-URBYCOLAN TALDEAK HIRU DOMINA ESKURATU ZITUEN ESPAINIAKO SPRINT-EKO KOPAN

Emakume kadeteek 500 metroko K2 eta K4an brontzezko bi domina irabazi zituzten eta Asier Bulmanek zilarrezkoa paracanoen

Espainiako Kadete mailako Sprint-eko Kopa ospatu zen pasa den asteburuan Galiziako Verducido hirian. Bertan, Santiagotarrak-Urbycolan taldeak hartu zuen parte eta klubeko emakumeek lortutako emaitzak izan ziren azpimarragarrienak. Izan ere, Eneritz Aizpiolea eta Nora Arana podiumeko hirugarren koskara igan ziren 500 metroko K2 kategorian. Honez gain, Irene Susperregi eta Jone Palenzuelarekin batera ere, brontzezko domina eskuratu zuten 500 metroko K4ean.

Santiagotarrak klubeko emakume kadeteek maila ezin hobea eman zuten pasa den asteburuan Galizian jokatu zen Espainiako Sprint Kopan. 500 metroko K1ean aritu ziren Eneritz Aizpiolea eta Nora Arana eta biak ere zortzigarren sailkatu ziren proba honetako Kadete A eta B mailetan, hurrenez hurren. Gainera, elkarrekin aritu ziren 500 metroko K2an eta hemen, hirugarren postuan sailkatu ziren. Hau guztia gutxi balitz, Aizpioleak eta Aranak, Irene Susperregi eta Jone Palenzuelarekin batera, 500 metroko K4ean hartu zuten parte eta hemen ere brontzezko domina eskuratu zuten.

Honez gain, Asier Bulmanek ere podiumera igatea lortu zuen, zilarrezko domina eskuratu baitzuen paracanoen, zehazki 500 metroko PK3 kategorian. Odei Gelbenzuk ere B finala eskuratu zuen 1000 metroko C1ean, eta honekin, sailkapen orokorreko hamargarren postuan sailkatu zen.

Denboraldi hasiera bikaina izan dute klubeko kadeteek eta datorren asteburuan ere segida eman nahiko diote honi. Hain zuzen ere, irundarrek Galiziara bidaiatu beharko dute berriz ere, apirilaren 29 eta 30ean, bertan ospatuko den maratoiean parte hartzeko.

Santiagotarrak klubeko bertze emaitzak

Santiagotarrak klubeko ur bizietako saileko kirolariek ere bi urrezko domina eskuratu zituzten asteburuan Beragaran ospatu ziren joku eskolarretan. Sei irteeretatik 18 domina lortu zituzten harrobiko piraguistak, tartean Suhar Ursuak eta June Amianaok lortutako bi urrezko dominak, K1 eta C1 kategorietan hurrenez hurren.

Apirileko azken asteburuko hitzorduak

Hilabete honetan azken hiru hitzordu izanen ditu Santiagotarrak klubak. Alde batetik, ur bizietan, Espainiako Kopako selekzio probak ospatuko dituzte Pauen eta bertan, klub irundarreko 35 kirolarik hartuko dute parte. Ur lasaietan berriz, Espainiako Maratoi Erdiko Kopa ospatuko da Ourensen eta 25 partehartzaile ureratuko ditu Santiagotarrak-ek. Azkenik, arraunean, aulki mugikorrean, Gipuzkoako Ligako estropada jokatuko dute Orion, eta bertara ere klubeko 25 ordezkari hurbilduko dira.

SANTIAGOTARRAKEK LEHEN POSTUA ESKURATU DU K2 ETA C2KO EUSKADIKO KOPAN

Guztira urrezko bost domina, zilarrezko hiru eta brontzezko bertze hiru lortu zituzten Irungo klubeko piraguistek

Euskadiko K2 eta C2 Kopa ospatu zen pasa...

UR BIZI ETA LASAIETAKO ESKOLARREN TXAPELKETA OSPATUKO DA ASTEBURUAN IRUNEN

Ur bizietako piraguistek 10:00etan hasiko dute lehiaketa eta ur lasaietakoek 15:00etan hartuko diete lekukoa

Bidasoa ibaia izanen da ur bizi eta...

ROBERTO RIVASEK BRONTZEZKO DOMINA ESKURATU ZUEN ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Santiagotarrak-Urbycolan hamalaugarren postuan sailkatu zen taldeka

Espainiako 5.000 metroko Txapelketa ospatu zen pasa den martxoaren 9an eta 10ean...

SANTIAGOTARRAK-EKO UR BIZIETAKO ETA UR LASAIETAKO KIROLARIEK HITZORDU BANA IZANEN DUTE BIDASOAN

Larunbat honetan, goizez Euskadiko Kopa jokatuko dute eta arratsaldez, Piraguismoko Federazioko kontrolak izanen dituzte

Bidasoa ibaia bi...

SANTIAGOTARRAK ZAISAK HIRUGARREN POSTUA LORTU DU TALDEKA ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Klub irundarreko hamaika kirolarik jokatu zituzten kategoria desberdinetako finalak

Santiagotarrak Zaisa KEko slalom taldeak Seu d´Urgellen ospatutako...

MALEN JUARISTI HAMAHIRUGARREN MUNDUKO JUNIOR TXAPELKETAN

Santiagotarrak taldeko piraguistak, Munduko Txapelketa debutatu ondotik, Espainiako selekzioaren deia jaso du

Malen Juaristi piraguistak debuta egin du...