SUFRITZEN ERE BADAKI BIDASOAK

25 – Bidasoa-Irun: Rangel (3 paradas), Zabala (1 gol), Odriozola (3), Serrano (3), Barthe, Renaud (2), Tesoriere -siete inicial- Ledo (10 paradas y 1 gol), Cavero, Aldaba, Esteban Salinas (2), De la Salud (3), Rodrigo Salinas (4) y Azkue (6, 2 p.).

23 – Ángel Ximénez AVIA Puente Genil: Lombés (7 paradas), Jiménez (5), Cuenca (2), Castro (6, 1 p.), Tua (2), Rudovic (1), Domenech (1) – siete inicial- , De Hita (4 paradas), Costa, Monteiro (2), Moyano (2), Chaparro, Vázquez y Porras (2).

Beste garaipen bat lortu zuen Bidasoak Artalekun, orain arte, inrok ezin izan du bertan garaipena lortu. Larunbatekoa ordea ez zen norgehiagoka erraza izan. Andaluziarrak oso indartsu hasi zuten partidua eta lehen errentak euren aldekoak ziren. Ez zen norgehiagoka behar bezala hasi eta horren isla, Jacobo Cuetarak 6. Minutuan eskatutako hutsartea (1-3). Baina okerrena iristear zen.

Irundarren defentsak ez zuen ohituta gaituen maila erakutsi eta erasoan Lombes atezainarekin topatu ziren. 4-6koaren ondoren, 0-4ko partzial baten ostean Artalekun alarma soinuak entzuten hasi ziren (4-10 19.minutuan). Bidasoak sei gol behar zituen markagailuari buelta emateko.

Denbora bazegoen, eta 3-0eko partzial baten bidez Jacobo Cuetararen jokalariek argi utzi zuten ez zutela nahi bi puntuak andaluziara joatea. Xoan Ledok berriro ere partida ikaragarria jokatu zuen, bere geldiketek Kordobakoen erasoa geldiarazi zuen eta azkenean, lehen zatia 8-12koarekin bukatu zen.

Bigarren zatian ordea irundarren defentsa bueltatu zen eta erasoak erraz lortzen zuen Puente Genilen atea urratzea. 7-1eko partziala lortu zuten eta lehen aldiz norgehiagokan aurretik jarri ziren (15-13 39.minutuan). Bazirudien Kordobakoek ezin izango zutela berriro ere markagailuan aurrean jarri, baina ez zen horrela izan eta partida bukatu baino 10 minutu lehenago 18-19 jarri ziren markagailuan.

Norgehiagokaren hastapenean 5-0eko partziala lortu zuen Bidasoak, Ledok ere gol bat eskuratu zuen. Bukatzeko 5 minututara markagailuak 23-19 adierazten zuen. Azkenean Azkueren gol batek 25-23koa ezarri zuen eta Bidasoak amesten jarraitzen du.

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...

BIDASOAK PUNTU BAT ATERA ZUEN GRANOLLERSEN KONTRAKO PARTIDUTIK

Jacobo Cuetararen mutilek 30-30eko markagailua erdietsi zuten beraien aurkari zuzena den taldearen kontra

Bidasoak puntu garrantzitsua eskuratu zuen...