Tabirakori aurre egin dio Erroibidek
Saskibaloia

ERROIBIDE-IRUN: Izaro Alza (16), Cristina Gonzalez (13), Leticia Martinez (7), Maialen Ramirez (1), Oihane Borreguero (6), Saioa Altzaga, Leire Oregi (9), Saray Arozena (3) eta Nerea Saenz (4).

Sailkapeneko hirugarrena hartu zuen Erroibidek igandean Artalekun. Gogor egin zion aurre, eta eskura izan zuen garaipena. Baina azken minutuetan alde egin zion. Talde indartsua da Durangokoa, eta hasieratik erakutsi zuen Irungo kiroldegian. Erritmo biziarekin, markagailuan abantaila hartzen hasi zen bizkor. Bigarren laurdenean aurrera pausoa eman zuen Erroibidek, pazientziarekin eta baloia ondo mugituta. Markagailuan aurretik jartzea lortu zuen atsedenaldirako (27-25).

Azken bi laurdenetan taldeen arteko oreka izan zen nagusi. Aldea handitu ezinik, 52-51ko markagailu estuarekin sartu ziren azken hiru minutuetan. Hurrengo erasoetan eraginkor aritu ziren bizkaitarrak hiruko marratik, garaipena eskuratzeko. Apirilaren 11n nola edo hala irabazi beharreko partida izango du Ganix Mironen taldeak. Getxon jokatuko du, Emakumeen Lehen Mailako azken sailkatuaren etxean. Garaipena behar du Erroibidek permanentzia bermatzeko.

LEHEN PORROTA…BIGARREN GELDIUNEA?
Saskibaloia

Erroibidek ezin izan du denboraldiko laugarren garaipena erdietsi, neurketa berdindu batean, Leioako Askartza taldeak 64-69 irabazi du.

Hiru hilabete...

GALDAKAO ZONALDE GORRIAN UTZI DU ERROIBIDEK
Saskibaloia

Hiru hilabete geldirik egon ostean, lehiaketa utzi zuten bezala bueltatu dira irundarrak, garaipenarekin alegia. Cafeteria Tartalo Ibaizabelen aurka 71-86 gailendu...

GARAIPEN BERRI BAT ERROIBIDERENTZAT
Saskibaloia

Neurketa zail batean, azken laurdenean Erroibidek denboraldiko bigarren garaipena erdietsi du eta sailkapeneko lider berri bezala kokatu da...

HENDAIA BASKET BALLEK ASTEBURUKO BI NEURKETAK BEREGANATU DITU
Saskibaloia

Ostiralean Hazparneren jaso zuten Irandatzen eta aise 78-59-ko garaipena erdietsi zuten; igandean, bestalde, Merignac 80-56 garaitu zituzten.