TERESA ERRANDONEAK BIGARREN POSTUA ESKURATU ZUEN CATALUÑAKO MEETING-EAN

Victoria Briso ere txapeldun suertatu zen Madrilgo txapelketa absolutuan

Bidasoa Atletiko Taldeak bertze bi garaipen garrantzitsu eskuratu ditu klubeko bi atleten eskutik. Alde batetik, Teresa Errandoneak bigarren postua eskuratu zuen Cataluñan ospatu zen Nazioarteko Meeting-ean. Bertze aldetik, Victoria Briso txapeldun bilakatu zen Madrilgo txapelketa absolutuan.

Sabadellen ospatu zen Cataluñako Nazioarteko Meeting-a. Bertan parte hartu zuen Teresa Errandoneak eta finalerdietan garaipena eskuratuta, finalera sailkatu zen atleta irundarra. Finala oso estu joan zen eta lehiarik handiena Xenia Benach-ekin izan zuen Errandoneak. Azkenik, foto-finish-ean erabaki zen emaitza eta Benach-entzat izan zen garaipena 8,137ko denborarekin. Irundarrak 8,14 segundutan osatu zuen lasterketa eta beraz, bigarren postuan sailkatu zen.

Honez gain, Victoria Briso pista estaliko Madrilgo txapelketa absolutuan izan zen eta 1,62 metroko jauziarekin, altuerako proban lehen postuan sailkatu zen BATeko atleta. Hesi-lasterketan ere laugarren postua eskuratu zuen Brisok, 8,96ko denborarekin.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...